Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Εκλογές 2023: Άνοιξε χωρίς τον δικαστικό αντιπρόσωπο το εκλογικό τμήμα που ψηφίζει ο Κώστας Καραμανλής στην Θεσσαλονίκη

Εκλογές 2023: Άνοιξε χωρίς τον δικαστικό αντιπρόσωπο το εκλογικό τμήμα που ψηφίζει ο Κώστας Καραμανλής στην Θεσσαλονίκη

Οι κάλπες για τις εκλογές άνοιξαν στις 7:00 σήμερα (21.5.2023) το πρωί, αλλά στο 1ο Δημοτικό Θεσσαλονίκης στο οποίο ψηφίζει ο τέως πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, έμειναν κλειστές, καθώς ο δικαστικός αντιπρόσωπος άργησε να πάει και δεν έχει φτάσει ακόμα εκεί ως τώρα.

Όλα ήταν έτοιμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης για να ξεκινήσει η διαδικασία των εκλογών. Σε αυτό το εκλογικό κέντρο μάλιστα ψηφίζει ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Η εφορευτική επιτροπή ήταν εκεί, οι πρώτοι πολίτες που ήταν έτοιμοι να ψηφίσουν είχαν φτάσει ήδη στο σχολείο, αλλά ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν είχε πάει εκεί. σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN.  

Έτσι οι κάλπες των εκλογών έμειναν κλειστές στο 1ο Δημοτικό Θεσσαλονίκης και όλοι περίμεναν να δουν τι θα γίνει με τον δικαστικό αντιπρόσωπο (αν είχε απλά αργήσει και θα ερχόταν ή αν είχε κάποιο πρόβλημα και έπρεπε να αντικατασταθεί) για να ξεκινήσει η ψηφοφορία.

Λίγο αργότερα ο δικαστικός αντιπρόσωπος εμφανίστηκε και η ψηφοφορία για τις εκλογές στο 1ο Δημοτικό Θεσσαλονίκης ξεκίνησε κανονικά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις