Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Εκλογές 2023: Απέχει το ΜέΡΑ25 από τις εκπομπές του Mega

Εκλογές 2023: Απέχει το ΜέΡΑ25 από τις εκπομπές του Mega
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Για «κατάφωρη παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας», όπως επί λέξει αναφέρει, καταγγέλλει τον τηλεοπτικό σταθμό ‘Mega’ το «ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη», με ανακοίνωσή του.

Το ιστορικό της υπόθεσης, έτσι όπως το παραθέτει ο εν λόγω πολιτικός σχηματισμός, έχει ως εξής: «Το ‘ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη’ θα εκπροσωπείτο απόψε σε προεκλογικό πάνελ του MEGA από τον Κλέωνα Γρηγοριάδη, όπως είχε συμφωνηθεί με το κανάλι.

Μερικές ώρες πριν την εκπομπή, το κανάλι επικοινώνησε με το ΜέΡΑ25 και ζήτησε άλλον εκπρόσωπο επειδή, όπως ισχυρίστηκαν, εκπρόσωποι άλλων κομμάτων δεν ήθελαν τον Κλέωνα! Προφανώς το ΜέΡΑ25 αρνήθηκε να συμμορφωθεί στην εξοργιστική αυτή απαίτηση. Όπως δεν διανοούμαστε να επιλέξουμε τους εκπροσώπους των πολιτικών μας αντιπάλων, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να επιλέξει τους δικούς μας εκπροσώπους».

«Όμως», συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση, «το ‘Mega’ δεν πτοήθηκε και προσέγγισε άλλους υποψήφιους του ΜέΡΑ25, προφανώς ελπίζοντας ότι θα πέσουν στην παγίδα να δεχθούν να ‘αντικαταστήσουν’ τον Κλέωνα (Γρηγοριάδη) – κάτι που βέβαια δεν συνέβη.

Τότε, στέλεχος του καναλιού δήλωσε ότι, αν επιμέναμε να μας εκπροσωπήσει ο Κλέων Γρηγοριάδης, το πάνελ θα ακυρωνόταν. Τελικά, ούτε αυτό συνέβη. Το ‘MEGA’, χωρίς ίχνος σεβασμού της εκλογικής νομοθεσίας, μας ενημέρωσε ότι, απλά, θα αλλάξουν ‘το χαρακτήρα της εκπομπής’ ώστε να αποφύγουν τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από την εκλογική νομοθεσία!».

Τούτων δοθέντων, «το ‘ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη’ καταγγέλλουμε το ‘MEGA’ και δηλώνουμε ότι, μέχρι να αποκατασταθεί η νομιμότητα, δεν θα εκπροσωπείται στα πάνελ του».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις