Σάββατο, 25 Μαΐ
21oC Αθήνα

Εκλογές 2023 – Δικηγόρος Ηλία Κασιδίαρη: «Αποκλείεται ο αποκλεισμός του κόμματος στον Άρειο Πάγο»

Εκλογές 2023 – Δικηγόρος Ηλία Κασιδίαρη: «Αποκλείεται ο αποκλεισμός του κόμματος στον Άρειο Πάγο»

Στην προσφυγή που κατατέθηκε στον ‘Αρειο Πάγο κατά του «Εθνικού Κόμματος Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη, με το οποίο δήλωσε την υποψηφιότητα του στις επικείμενες εκλογές, αναφέρθηκε η δικηγόρος του καταδικασμένου πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (28.04.2023) στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». 

Η δικηγόρος του καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη, Βάσω Πανταζή, εξέφρασε την άποψη ότι, το κόμμα του εντολέα της είναι «απίθανο» να αποκλειστεί από τον Άρειο Πάγο και να μην κατέβει στις εκλογές, καθώς είναι «πασίγνωστο στο πανελλήνιο», σε αντίθεση με το κόμμα του ενάγοντα, το κόμμα «Έλληνες» του Δημήτρη Μιχάκη. 

Η κ. Πανταζή σημείωσε δε ότι ποτέ δεν έχει διαρρεύσει βίντεο από τον κρατούμενο προς τα έξω και πως τα ηχητικά τα πήραν οι δικηγόροι της Χρυσής Αυγής.

Ξεκαθάρισε επίσης ότι, στο νέο κόμμα του κατάδικου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, δεν υπάρχουν άτομα που έχουν πολιτευτεί με τη Χρυσή Αυγή στο παρελθόν.

Τέλος, η δικηγόρος του καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη σημείωσε πως, ο εντολέας της δεν έχει συνομιλήσει με τον Νίκο Νικολόπουλο.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες και από ΑΝΤ1

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις