Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκλογές 2023 – Ελληνική Λύση: Ο Αντώνης Μυλωνάκης αποκάλυψε ότι κλήθηκε σε απολογία από τον Βελόπουλο

Εκλογές 2023 – Ελληνική Λύση: Ο Αντώνης Μυλωνάκης αποκάλυψε ότι κλήθηκε σε απολογία από τον Βελόπουλο

Σε απολογία κλήθηκε ο Αντώνης Μυλωνάκης από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, με αφορμή σενάρια αποστασίας εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023.

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο δημοσιογράφος και βουλευτής Ανατολικής Αττικής της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης, μιλώντας στο Blue Sky.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Μυλωνάκης, κλήθηκε σε απολογία από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, μαζί με ακόμα δύο βουλευτές. Ο Αντώνης Μυλωνάκης πρόσθεσε ότι σκοπεύει να στείλει έγγραφη απάντηση στα αρμόδια όργανα του κόμματος και ότι δεν γνωρίζει αν τελικά θα είναι υποψήφιος βουλευτής εκ νέου, κάτι το οποίο θα αποφασιστεί από την ηγεσία.

Το όλο θέμα, ξεκίνησε μετά από δημοσίευμα εφημερίδας την Πέμπτη με τίτλο «Αποστασία τριών βουλευτών του Κυριάκου Βελόπουλου μεθοδεύει το Μαξίμου», το οποίο έκανε λόγο για δύο άνδρες και μία γυναίκα που συζητούν αποσκίρτηση από την Ελληνική Λύση. Το δημοσίευμα δεν ανέφερε ονόματα, ωστόσο «φωτογράφιζε» τον Αντώνη Μυλωνάκη, τον Απόστολο Αβδελά (βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης) και την Κατερίνα Αλεξοπούλου (βουλευτής στο βόρειο τομέα Αθήνας).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις