Πολιτική

Εκλογές 2023: Η Ντόρα Μπακογιάννη ψήφισε μαζί με το Ντοράκι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων ψήφισε η Ντόρα Μπακογιάννη για τις βουλευτικές εκλογές, συνοδευόμενη από τα εγγόνια της.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η Ντόρα Μπακογιάννη μπήκε στην αίθουσα για να ψηφίσει για τις εκλογές μαζί με την εγγονή της, που λέγεται κι αυτή Ντόρα, καθώς όπως είπε «με βοηθάει να ψηφίσω».

Μαζί ήταν και άλλα 3 εγγόνια της, μεταξύ των οποίων και ο Άγγελος, που έχει καταγωγή από την Αιθιοπία, για τον οποίον η Ντόρα Μπακογιάννη έχει δηλώσει πως «με έκανε γιαγιά από επιλογή».

Σε δήλωσή της εξερχόμενη από το εκλογικό τμήμα, τόνισε: «Σήμερα μιλάνε οι πολίτες. Είμαι σίγουρη ότι θα στείλουν μια ψήφος εμπιστοσύνης -ειδικά εδώ στην Κρήτη- στον Κρητικό πρωθυπουργό, για την προοπτική, την σταθερότητα, την ευημερία και ένα καλύτερο αύριο για όλους. Να είστε καλά, καλό βόλι και το βράδυ με τη νίκη».

dora dora dora dora dora

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο δημοφιλή
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συντάξεις χηρείας: Σφοδρή επίθεση της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση: «Μόλις 8.552 οι ωφελούμενοι»
Στο επίκεντρο της κριτικής οι συνταξιούχοι πριν από τις 13 Μαΐου 2016, τα αναδρομικά, οι συντάξεις του πρώην ΟΓΑ και οι επικουρικές - Τι αναφέρει ο Τομέας Εργασίας της ΕΛΑΣ για τη νέα ρύθμιση
ΕΛΑΣ, κόμμα Τσίπρα 23
Ο ΣΥΡΙΖΑ από την ανασυγκρότηση στην πολιτική αντεπίθεση – ΔΕΘ, ψηφοδέλτια, συνεργασίες στην πρώτη γραμμή
Η νέα ηγεσία επιχειρεί να εκπέμψει το μήνυμα ότι, παρά τις αποχωρήσεις και την εσωκομματική αναταραχή, το κόμμα διατηρεί οργανωτικές δομές, κοινωνικές αναφορές και προγραμματικό απόθεμα
Νέοι τομεάρχες στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Μαρινάκης από τη Θεσσαλονίκη: Η διασύνδεση με την Κύπρο θα προχωρήσει – Τι είπε για τεκμήρια και τα μέτρα της ΔΕΘ
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε εκτενή αναφορά στο Μετρό της Θεσσαλονίκης και τα εγκαίνια των νέων σταθμών αλλά και σε όσα θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ
Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου Τύπου στην Θεσσαλονίκη από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)
91