Πολιτική

Εκλογές 2023: Η Ντόρα Μπακογιάννη ψήφισε μαζί με το Ντοράκι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων ψήφισε η Ντόρα Μπακογιάννη για τις βουλευτικές εκλογές, συνοδευόμενη από τα εγγόνια της.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η Ντόρα Μπακογιάννη μπήκε στην αίθουσα για να ψηφίσει για τις εκλογές μαζί με την εγγονή της, που λέγεται κι αυτή Ντόρα, καθώς όπως είπε «με βοηθάει να ψηφίσω».

Μαζί ήταν και άλλα 3 εγγόνια της, μεταξύ των οποίων και ο Άγγελος, που έχει καταγωγή από την Αιθιοπία, για τον οποίον η Ντόρα Μπακογιάννη έχει δηλώσει πως «με έκανε γιαγιά από επιλογή».

Σε δήλωσή της εξερχόμενη από το εκλογικό τμήμα, τόνισε: «Σήμερα μιλάνε οι πολίτες. Είμαι σίγουρη ότι θα στείλουν μια ψήφος εμπιστοσύνης -ειδικά εδώ στην Κρήτη- στον Κρητικό πρωθυπουργό, για την προοπτική, την σταθερότητα, την ευημερία και ένα καλύτερο αύριο για όλους. Να είστε καλά, καλό βόλι και το βράδυ με τη νίκη».

dora dora dora dora dora

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καραμανλής: «Το νου σας σε όσους είναι υπερβολικά ερωτευμένοι με τον εαυτό τους, με το χρήμα, με την εξουσία»
Μηνύματα για την ελληνική ταυτότητα, την παιδεία, την τεχνητή νοημοσύνη έστειλε ο πρώην πρωθυπουργός, ενώ κάλεσε τη νέα γενιά να κρατήσει «γερές τις ρίζες της» σε έναν κόσμο διαρκών ανατροπών
Κώστας Καραμανλής
24