Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Εκλογές 2023 – Κεραμέως: «Το μέλλον που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η επιστροφή στο αποτυχημένο παρελθόν του»

Εκλογές 2023 – Κεραμέως: «Το μέλλον που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η επιστροφή στο αποτυχημένο παρελθόν του»

Ξεκίνησε και επισήμως η προεκλογική περίοδος, μετά και τη θυροκόλληση του προεδρικού διατάγματος για τη διάλυση της Βουλής. Η πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης κλιμακώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες. «Στις 21 Μαΐου αποφασίζουμε αν η Ελλάδα θα συνεχίσει τη θετική της πορεία ή αν θα γυρίσουμε πίσω, στην καταστροφική διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ», επισήμανε η Νίκη Κεραμέως.

Σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΙ η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως υποστήριξε εν όψει των εκλογών στις 21 Μαΐου ότι «το μέλλον που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η επιστροφή στο αποτυχημένο παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ».

 

Αργότερα, σε ανάρτησή της στο Facebook η Νίκη Κεραμέως κάλεσε σε υπερψήφιση της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να διασφαλιστούν όσα κατακτήθηκαν την τελευταία τετραετία:

«Σας ζητώ να διασφαλίσουμε όλοι μαζί αυτά που κατακτήσαμε, ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία. Ζητώ την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας, για την Ελλάδα που μας αξίζει, μας εμπνέει, μας ενώνει».

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις