Πολιτική

Εκλογές 2023 – Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Πέταξαν δακρυγόνα στην συγκέντρωση στου Ζωγράφου

Αναστάτωση επικράτησε στην προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης στην πλατεία Τερζάκη στου Ζωγράφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι έριξαν δακρυγόνα προς τον κόσμο που παρακολουθούσε την ομιλία του Κωνσταντίνου Κυρανάκη ενώ στην πλατεία υπήρχαν και πολλά παιδιά που έπαιζαν με τους γονείς τους στην παιδική χαρά.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης είπε για την επίθεση πως «καθόλου δεν τους φοβόμαστε. Τολμούν να παίξουν με την υγεία σας, αυτή είναι η αριστερά. Η τρομοκρατία σου δεν θα περάσει, όπως δεν πέρασε και ποτέ» και κάλεσε τον κόσμο να περιμένει μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία στην οποία αναφέρει:  «Άγνωστοι επιτέθηκαν με χημικά στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Κυρανάκη, στου Ζωγράφου. Στο χώρο της ομιλίας υπήρχαν οικογένειες με μικρά παιδιά, ενώ κοντά στο σημείο της εκδήλωσης βρίσκεται και παιδική χαρά η οποία ήταν επίσης γεμάτη παιδιά. Απαιτούμε την ομόφωνη καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα. Ούτε μας φοβίζουν, ούτε μας πτοούν οι επιθέσεις τους. Η Δημοκρατία είναι πολύ πιο ισχυρή από τους θρασύδειλους τραμπούκους και θα τους δώσει την απάντηση που τους αξίζει την Κυριακή».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επανεμφάνιση Καρυστιανού με... διάγγελμα για το κράτος δικαίου και επίθεση σε Μητσοτάκη και Τσίπρα: «Όλοι τους είναι συνένοχοι»
Με βιντεοσκοπημένη δήλωσή της, επανέρχεται στη δημόσια σφαίρα με αιχμές για Τέμπη, ΟΠΕΚΕΠΕ, υποκλοπές και ατιμωρησία του πολιτικού συστήματος
Μαρία Καρυστιανού
15
Ένταση με Κωνσταντοπούλου στη Βουλή την ώρα της ομιλίας Μητσοτάκη: «Καλώς ορίσατε στην αίθουσα, ήρεμα» της είπε ο Κακλαμάνης
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας διέκοψε τον πρωθυπουργό κατά τη συζήτηση για το κράτος δικαίου, με τον Πρόεδρο της Βουλής να παρεμβαίνει και να τη καλεί στην τάξη
Ζωή Κωνσταντοπούλου
9
Γεωργιάδης: «Έγιναν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες, η Μυρτώ είχε φτάσει στο νοσοκομείο με τις τελευταίες της ανάσες» 
«Για την υπόθεση της ατυχούς Μυρτούς από την Κεφαλλονιά και τις καταγγελίες περί ελλείψεως ιατρών από τα ΤΕΠ, μίλησε προς ολίγου με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ»
Άδωνις Γεωργιάδης
Βολές Ανδρουλάκη προς Μητσοτάκη για κράτος δικαίου, ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές: «Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει, μονόδρομος να παραιτηθείτε»
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας για «θεσμική και αξιακή κρίση», για «καθημερινότητα διαφθοράς και ατιμωρησίας» και επανήλθε στο αίτημα του για προσφυγή στις κάλπες
Νίκος Ανδρουλάκης
Κόντρα Γεωργιάδη – Τσουκαλά για την Πόπη Παπανδρέου και τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Εκβιάζει την ανανέωση της θητείας της», «Στοχοποιεί με ψέματα την εντεταλμένη Ευρωπαία Εισαγγελέα»
Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση προκάλεσαν οι αιχμές του υπουργού Υγείας για τους χειρισμούς στην υπόθεση των παράνομων αγροτικών επιδοτήσεων, με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ να κατηγορεί την κυβέρνηση για επίθεση στη Δικαιοσύνη 
Γεωργιάδης, Τσουκαλάς
Μακάριος Λαζαρίδης: Ζητώ ο ίδιος τον πλήρη, έντοκο καταλογισμό οποιωνδήποτε αχρεωστήτως καταβληθέντων σε εμένα ποσών
«Αν έπρεπε να διορισθώ ως ειδικός συνεργάτης και όχι ως ειδικός σύμβουλος, αυτό συνέβη χωρίς καμία δική μου παρέμβαση ή επιλογή», αναφέρει στην γραπτή του δήλωση
Μακάριος Λαζαρίδης 159