Δευτέρα, 22 Απρ.
22oC Αθήνα

Εκλογές 2023 – Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Πέταξαν δακρυγόνα στην συγκέντρωση στου Ζωγράφου

Εκλογές 2023 – Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Πέταξαν δακρυγόνα στην συγκέντρωση στου Ζωγράφου

Αναστάτωση επικράτησε στην προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης στην πλατεία Τερζάκη στου Ζωγράφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι έριξαν δακρυγόνα προς τον κόσμο που παρακολουθούσε την ομιλία του Κωνσταντίνου Κυρανάκη ενώ στην πλατεία υπήρχαν και πολλά παιδιά που έπαιζαν με τους γονείς τους στην παιδική χαρά.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης είπε για την επίθεση πως «καθόλου δεν τους φοβόμαστε. Τολμούν να παίξουν με την υγεία σας, αυτή είναι η αριστερά. Η τρομοκρατία σου δεν θα περάσει, όπως δεν πέρασε και ποτέ» και κάλεσε τον κόσμο να περιμένει μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία στην οποία αναφέρει:  «Άγνωστοι επιτέθηκαν με χημικά στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Κυρανάκη, στου Ζωγράφου. Στο χώρο της ομιλίας υπήρχαν οικογένειες με μικρά παιδιά, ενώ κοντά στο σημείο της εκδήλωσης βρίσκεται και παιδική χαρά η οποία ήταν επίσης γεμάτη παιδιά. Απαιτούμε την ομόφωνη καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα. Ούτε μας φοβίζουν, ούτε μας πτοούν οι επιθέσεις τους. Η Δημοκρατία είναι πολύ πιο ισχυρή από τους θρασύδειλους τραμπούκους και θα τους δώσει την απάντηση που τους αξίζει την Κυριακή».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις