Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές 2023 – Κωνσταντίνος Ζέρβας μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος: «Έχω έναν φάκελο έτοιμο για κάθε καινούριο υπουργό»

Εκλογές 2023 – Κωνσταντίνος Ζέρβας μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος: «Έχω έναν φάκελο έτοιμο για κάθε καινούριο υπουργό»

«Έχω έναν φάκελο έτοιμο για κάθε καινούριο υπουργό, για τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, ώστε η επόμενη μέρα να φέρει την ολοκλήρωση σημαντικών project της πόλης μας», δήλωσε σήμερα (25/6) το πρωί ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, βγαίνοντας από το 115ο εκλογικό τμήμα στο σχολικό συγκρότημα της Ικτίνου, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

«Σήμερα ολοκληρώθηκε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδος. Ελπίζω και εύχομαι με τη σημερινή τους ψήφο οι Έλληνες να αναδείξουν μια σταθερή κυβέρνηση και να προχωρήσουμε σε μια δημιουργική περίοδο.

Τα τέσσερα χρόνια που πέρασαν έφεραν την πόλη μας και την πατρίδα μας πολλά βήματα μπροστά. Έχουμε όμως πολλά θέματα, πολλά προβλήματα, πολλές διεκδικήσεις.

Η πόλη, οι πολίτες δεν μπορούν να περιμένουν. Από την αυριανή μέρα, που θα έχουμε νέα κυβέρνηση και καινούριους υπουργούς, η πόλη κι εγώ προσωπικά θα διεκδικήσουμε τη λύση όλων των εκκρεμοτήτων της Θεσσαλονίκης το συντομότερο δυνατό», τόνισε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ζέρβας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ετοιμότητα των δημοτικών υπηρεσιών αναφορικά με την προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις