Τετάρτη, 8 Μαΐ
23oC Αθήνα

Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης από Σητεία: «Θα λιώσω τα παπούτσια μου για να γυρίσω πάλι όλη την Ελλάδα»

Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης από Σητεία: «Θα λιώσω τα παπούτσια μου για να γυρίσω πάλι όλη την Ελλάδα»
Intime

Στην Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ έτυχε θερμού καλωσορίσματος στη Σητεία, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιήσει κεντρική προεκλογική ομιλία στο Ηράκλειο.

Από τη Σητεία όπου απηύθυνε χαιρετισμό σε πολίτες ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε την ανάγκη της χώρας να έχει μια ισχυρή κυβέρνηση.

«Χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή μία ισχυρή κυβέρνηση, η οποία να μπορεί να διαφυλάξει τα γεωπολιτικά συμφέροντα της χώρας, να υπερασπιστεί την εθνική κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα. Και, κυρίως, χρειαζόμαστε μία ισχυρή κυβέρνηση για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε, να τρέξουμε πιο γρήγορα τον δρόμο των μεγάλων αλλαγών στην οικονομία, στην υγεία, στην παιδεία, στην πράσινη μετάβαση», επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Παράλληλα, τόνισε τη βεβαιότητά του ότι στην κάλπη της 25ης Ιουνίου οι Έλληνες πολίτες θα επιβεβαιώσουν, με ακόμα πιο δυνατό τρόπο, την επιλογή που έκαναν στην κάλπη της 21ης Μαΐου: Νέα Δημοκρατία ισχυρή και αυτοδύναμη.

Και θα το κάνουν οι πολίτες. «Δεδομένο» λέτε, αλλά εγώ έχω μάθει στην πολιτική να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Γι’ αυτό και θα «λιώσω και πάλι τα παπούτσια μου», θα γυρίσω και πάλι όλη την Ελλάδα, για να μιλήσω για την ανάγκη να έχουμε σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες μία ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση, με ορίζοντα τετραετίας.

Ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι η ΝΔ ήταν νικήτρια στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ενώ «ηττημένοι ήταν αυτοί που πίστευαν ότι μπορούσαν να σας ξανακοροϊδέψουν όπως το έκαναν το 2015, τάζοντάς σας πράγματα τα οποία οι ίδιοι όχι απλά δεν υλοποίησαν, αλλά έκαναν ακριβώς τα ανάποδα».

Κρατώντας ψηλά ελληνικές σημαίες και της ΝΔ, οι φίλοι του κόμματος υποδέχθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη με μαντινάδες, ενώ τον κέρασαν και παραδοσιακά εδέσματα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής στο καφέ «Θάλασσα» του ξενοδοχείου «Ίτανος» ενώ στη συνέχεια αναχώρησε για τον Μακρύ Γιαλό όπου έκανε μία μικρή στάση για να χαιρετήσει τους κατοίκους. Αμέσως μετά είχε συνάντηση με τους κατοίκους του Αγίου Νικολάου στο καφέ «Αστέρια».

Την ίδια ώρα, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε σε όσους τον υποδέχθηκαν στο Λασίθι για την ανάγκη μίας σταθερής και αυτοδύναμης κυβέρνησης ΝΔ ώστε να γίνει πράξη ο σχεδιασμός του για την επόμενη τετραετία.

Τον πρόεδρο της ΝΔ συνοδεύουν βουλευτές της Κρήτης, μεταξύ αυτών ο Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Στις 7:30 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο.

Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης: Το αυριανό (31.05.2023) πρόγραμμα

Το πρωί της Τετάρτης, 31 Μαΐου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Πέραμα Μυλοποτάμου και στη συνέχεια στις Βρύσες Αποκορώνου.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της περιοδείας του γι’ αύριο:

– 09:45 Πέραμα Ρεθύμνου (πλατεία Δημαρχείου).

– 11:15 πλατεία Βρυσών Αποκορώνου.

– 12:15 Πλατανιάς.

– 13:00 Καστέλι Κισσάμου (πλατεία Τζανακάκη).

– 18:45 Θέρισο.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις