Πολιτική

Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης: «Επιστροφή στο σπίτι μας στη ΝΔ»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με μια ανάρτηση στο Facebook, συνοδευόμενη από ασπρόμαυρες φωτογραφίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρετάει το Μέγαρο Μαξίμου, στο οποίο το απόγευμα έφτασε ο νέος υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς.

«Όπως ακριβώς προβλέπεται, επιστροφή στο σπίτι μας, στη Νέα Δημοκρατία» έγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook. Στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες, είναι μεταξύ άλλων η στιγμή που υποδέχεται ο ίδιος τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό ενώ δε θα μπορούσε να λείπει και ο Peanut, το σκυλάκι του Μαξίμου, που υιοθέτησε ο πρωθυπουργός πριν από δύο χρόνια.

Όσο για τον αγαπημένο του Peanut, έχει μετακομίσει στην Πειραιώς, στα γραφεία της ΝΔ, τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα, περιμένοντας τα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης κατά Σαμαρά: Όσοι από τον καναπέ αμφισβητούν τον πατριωτισμό της ευθύνης, πνίγονται μόνοι τους στα ήρεμα νερά
Σκληρή επίθεση του πρωθυπουργού στην αντιπολίτευση και μήνυμα εκλογικής συσπείρωσης στη ΝΔ - «Μία και μόνη Κυριακή πρέπει να φέρει την αυτοδυναμία»
Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
111
Πυρά Φλωρίδη κατά Ανδρουλάκη για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: «Όποιος απέχει από την Ιστορία, θα βλέπει τη βελόνα να κουνιέται αλλά προς τα κάτω»
Σφοδρή επίθεση του υπουργού Δικαιοσύνης σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - «Επιχειρεί να ακυρώσει τη διαδικασία» είπε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Γιώργος Φλωρίδης