Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής (28/04)

Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής (28/04)

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας θα παρουσιάσει αύριο Παρασκευή (28.04.2023) στις 10:30 το πρωί ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής, 28 Απριλίου, θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Μετά τις σχετικές ανακοινώσεις, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με όλους τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας θα είναι και η γενική γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η κ. Αγαπηδάκη, που αποτελεί προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού, θα είναι σε εκλόγιμη θέση.

Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης: «Σταθερότητα ή μπάχαλο»

«Το δίλημμα των εκλογών δεν είναι μόνο μπροστά ή πίσω, είναι σταθερότητα ή μπάχαλο», είπε νωρίτερα την Πέμπτη (27.04.2023) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος σε πολίτες της Ελευθερούπολης Καβάλας.

Κατηγόρησε, μάλιστα, τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ότι βρίσκεται σε «βέρτιγκο παλινωδιών», ενώ για το σχέδιο «Δήμητρα» επισήμανε ότι, «αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνο, θα μπορούσε να ήταν γελοίο».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις