Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης: Οι χειραψίες και οι σέλφι στα Γιάννενα

Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης: Οι χειραψίες και οι σέλφι στα Γιάννενα
Φωτογραφία epirus-tv-news.gr

Τους πολίτες της Ηπείρου για το ποσοστό της ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαΐου ευχαρίστησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα τετ-α-τετ που είχε μαζί τους κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα Γιάννενα και τη βόλτα του στο κέντρο της πόλης.

«Η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα, οι κάλπες είναι άδειες, ο στόχος που πρέπει να θέσουμε είναι να πετύχουμε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό στις εκλογές και στα Γιάννενα να βγάλουμε 3 βουλευτές και το ποσοστό στα Γιάννενα να γράφει το 4 μπροστά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρει το epirus-tv-news.gr.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε βόλτα στο εμπορικό κέντρο των Ιωαννίνων, έβγαλε φωτογραφίες και σέλφι με τους πολίτες αλλά και μίλησε με ανθρώπους που έπιναν τον καφέ τους στα μαγαζιά των πεζοδρόμων.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε και από τα Γιάννενα πως κανένα αποτέλεσμα δεν μπορεί να προεξοφληθεί προεκλογικά αφού οι κάλπες είναι άδειες και κάλεσε τους πολίτες «να τις γεμίσουν με εκατομμύρια ψηφοδέλτια της ΝΔ».

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας. Σας ευχαριστώ για την εκτίμηση σας. Ψηλά τις σημαίες της Νέας Δημοκρατίας, της Ελλάδος. Θα είναι μια όμορφη ηλιόλουστη μέρα η 25η Ιουνίου, με γαλάζιο ουρανό και με την Νέα Δημοκρατία τη μεγάλη νικήτρια των εκλογών», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταχειροκροτούμενος από όσους έδωσαν το παρών στη σημερινή επίσκεψή του στα Γιάννενα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις