Πολιτική

Εκλογές 2023 – Νίκη Κεραμέως: Στην Αγία Παρασκευή με πολίτες αλλά και με την Έρρικα, ένα πανέμορφο σκυλάκι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία ευχάριστη παρουσία έκανε την εμφάνισή της στο πλάι της Νίκης Κεραμέως, στις συναντήσεις της με πολίτες της Αγίας Παρασκευής. Η υπουργός Παιδείας και υποψήφια στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 21ης Μαΐου απόλαυσε την παρουσία της Έρρικας, μίας λευκής πανέμορφης σκυλίτσας.

Η Νίκη Κεραμέως περιόδευσε στις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής, ενώ βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές για την ανάδειξη νέας κυβέρνησης. Η υπουργός Παιδείας και υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, συζήτησε με μικρούς και μεγάλους πολίτες, καταστηματάρχες αλλά και μαθητές σχολείων της περιοχής.  

Μία ιδιαίτερα ευχάριστη σκηνή ήταν η εμφάνιση της Έρρικας, που δέχτηκε με πολύ χαρά τα χάδια και την αγκαλιά της υπουργού, σκορπώντας χαμόγελα στους παριστάμενους.

Τις συνομιλίες της με κατοίκους της Αγίας Παρασκευής, καθώς και το ευχάριστο στιγμιότυπο με την πανέμορφη Έρρικα, μοιράστηκε η Νίκη Κεραμέως στα social media.

«Στην Αγία Παρασκευή, με καταστηματάρχες, με νέες και νέους, ανθρώπους της πόλης, με συνταξιούχους, αλλά και με την Έρρικα ένα πανέμορφο σκυλάκι. Περπατήσαμε, συζητήσαμε και ακούσαμε τους προβληματισμούς, τα όνειρα και τις προσδοκίες των συμπολιτών μας. Όλοι μαζί για την Ελλάδα που μας αξίζει, μας εμπνέει, μας ενώνει! #MeTiNiki #ΜΠΟΡΟΥΜΕ #ΝΔ #Εκλογες2023».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Τσουκαλάς: «Αποδεικνύει την προχειρότητα και ασυνέπεια της κυβέρνησης»
Επιπλέον σημειώνει ότι «πριν δυο εβδομάδες ανακοίνωσε μειώσεις χωρίς να εξηγεί τη μέθοδο εφαρμογής – αποδείχτηκε τελικά ότι τα διυλιστήρια θα προσέφεραν εταιρική κοινωνική ευθύνη αδιευκρίνιστης αξίας και χωρίς πραγματικό αποτύπωμα στην αντλία»
Κώστας Τσουκαλάς, ΠΑΣΟΚ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιπλέον μείωση στο πετρέλαιο κίνησης για τον Αύγουστο με ακόμη 10 λεπτά ανά λίτρο – Στα 15 λεπτά η συνολική έκπτωση
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να παρεμβαίνει για τη στήριξη της κοινωνίας
Μητσοτάκης 86