Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκλογές 2023 – Νίκη Κεραμέως στο T-live: «Ο 7χρονος γιος μου ακούει τη λέξη εκλογές και τρελαίνεται»

Εκλογές 2023 – Νίκη Κεραμέως στο T-live:  «Ο 7χρονος γιος μου ακούει τη λέξη εκλογές και τρελαίνεται»

«Ο 7χρονος γιος μου μού ασκεί σκληρή κριτική για τις ώρες που λείπω, ακούει για εκλογές και τρελαίνεται», εξομολογείται η Νίκη Κεραμέως. Η υπουργός Παιδείας και υποψήφια στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας παραχώρησε μία διαφορετική συνέντευξη στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου. 

Η Νίκη Κεραμέως «συστήθηκε», πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου ως κόρη, σύζυγος και μητέρα σε μία συνέντευξη επί προσωπικού στον Ιάσονα Τσόλη και στο T-live. «Θυμάμαι μία επίθεση από πολιτικό μου αντίπαλο, ο οποίος είπε ότι δεν σκαμπάζω από Μαθηματικά και είναι γνωστό ότι οι γυναίκες δεν σκαμπάζουν από Μαθηματικά. Κάπως έτσι. Είναι κάτι το οποίο δεν θα είχε ειπωθεί εύκολα σε έναν άνδρα πολιτικό», είπε η κ. Κεραμέως, σημειώνοντας με νόημα:

«Δυστυχώς ό,τι κι αν λέμε, υπάρχουν κάποια κατεστημένα. Κι επίσης, υπάρχουν και κάποιες επιθέσεις οι οποίες πιστεύω ότι δεν θα γίνονταν με την ίδια ευκολία σε έναν πολιτικό άνδρα».

Αναφερόμενη στο πολιτικό κόστος των αποφάσεων που καλείται να πάρει στο Υπουργείο Παιδείας, η κ. Κεραμέως ξεκαθαρίζει ότι «την ημέρα που θα βάλω νερό στο κρασί μου, θα είναι η μέρα που θα έχει έρθει η ώρα να πάω σπίτι μου…»!

Εκλογές 2023 – Νίκη Κεραμέως: Όλη της η ζωή

Κι αν η Νίκη Κεραμέως συναντά καθημερινά εκατοντάδες παιδιά, υπάρχουν δύο που είναι όλη της η ζωή. Οι γιοι της, ο Λουκάς και ο Χρήστος, καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της, τον δικηγόρο Δημήτρη Λουκά. Τους αγαπά κι ας της ζητούν να αφήσει την πολιτική για να κερδίσουν περισσότερο χρόνο μαζί της…

«Έχω γκρίνια και το λέω με το χέρι στην καρδιά. Έχω δύο αγόρια, ο ένας είναι 5 και ο άλλος 7. Ο 5χρονος δε νομίζω ότι έχει συνειδητοποιήσει, αλλά ο 7χρονος μου ασκεί σκληρή κριτική και στις ώρες που λείπω από το σπίτι και στο ότι δεν πάω μαζί του τις ώρες που θα ήθελε στην παιδική χαρά, σε δραστηριότητες, σε πάρτι…

Ακούει τη λέξη εκλογές και τρελαίνεται. Πιστεύω ότι αυτές είναι οι προκλήσεις που έχει κάθε εργαζόμενος γονιός που καλείται να συνδυάσει ένα απαιτητικό επάγγελμα και μια ισορροπία στην προσωπική του ζωή.

Λένε ότι πίσω από έναν ικανό άνδρα, κρύβεται μια εξίσου ικανή γυναίκα. Στην περίπτωση της Νίκης Κεραμέως, ο κανόνας αντιστρέφεται. Με τον σύζυγό της είναι συνοδοιπόροι εδώ και 16 χρόνια. Τη βοηθά, τη στηρίζει και την εμπνέει. Αν και θα την κρίνει αυστηρά, η συμβουλή του για την ίδια είναι πάντα πολύτιμη:

«Μας ενώνουν πολλά, η αγάπη πάνω από όλα, η κοινή αντίληψη για τη ζωή και οι κοινές αξίες για το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Είναι πραγματικός βράχος. Κι αν σήμερα μπορώ να κάνω αυτά τα οποία κάνω, σε έναν βαθμό το οφείλω σε εκείνον».

Όλη η συνέντευξη της Νίκης Κεραμέως στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου:

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις