Πολιτική

Εκλογές 2023 – Νίκος Ανδρουλάκης: «Οι νίκες δεν χαρίζονται, κερδίζονται»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος με την αύξηση του ποσοστού (ανέβηκε στο 11,46%) του ΠΑΣΟΚ στις χθεσινές (21.5.2023) εκλογές και ανέφερε σήμερα ότι όλα πήγαν καλά, ενώ τόνισε ότι το κόμμα του έχει ένα μήνα μπροστά του πριν τις δεύτερες κάλπες για να πετύχει άλλη μια νίκη.

«Όλα πήγαν για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ πάρα πολύ καλά. Έχουμε αγώνα όμως μπροστά μας και συνεχίζουμε δυναμικά», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης για την άνοδο του ποσοστού του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές και την επόμενη μέρα, προσερχόμενος στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι το κόμμα έχει μπροστά του άλλη μια μάχη, στις δεύτερες κάλπες και θα αγωνιστεί να πετύχει άλλη μια νίκη.

«Οι νίκες δεν χαρίζονται, οι νίκες κερδίζονται. Έχουμε ένα μήνα μπροστά μας, θα αγωνιστούμε με αξιόπιστο λόγο, με προοδευτικό λόγο για να έχουμε μία πολύ μεγάλη νίκη και να υπάρξει μια ισχυρή προοδευτική εναλλακτική», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

 

Όπως τόνιζαν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη: «διαμορφώνεται πλέον μία νέα δυναμική και νικηφόρα πορεία για το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ το οποίο είναι η μόνη γνήσια εναλλακτική προοδευτική λύση και ο πραγματικός αντίπαλος της ΝΔ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ για Ντόκο: «Η αποπομπή του είναι μονόδρομος» – Κλιμακώνεται η πολιτική πίεση προς το Μαξίμου
Δεύτερη ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη για την υπόθεση με τους Ρώσους φαρσέρ - Ζητά απαντήσεις για τα πρωτόκολλα ασφαλείας και επιμένει στην απομάκρυνση του γενικού γραμματέα Εθνικής Ασφάλειας
Θάνος Ντόκος 5
Εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε η αποκατάσταση της πολυκατοικίας της οικογένειας Νέστορα
Άρχισαν οι εργασίες στο κτίριο όπου διαμένει η οικογένεια της Αφροδίτης Νέστορα, μετά την επίθεση που στοίχισε τη ζωή στη μητέρα της, Βάγια Νέστορα
Πολυκατοικία Νέστορα, Θεσσαλονίκη
Σφοδρή σύγκρουση στη Βουλή για τη βία και την τρομοκρατία με φόντο τις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: «Να βρεθούν οι δολοφόνοι», «Σας ξαναβγαίνουν φοβικά σύνδρομα»
Κυβέρνηση και αντιπολίτευση αντάλλαξαν βαριές αιχμές στην Ολομέλεια, με αφορμή τη δολοφονική επίθεση κατά στελεχών της ΝΔ που κόστισε τη ζωή στη Βάγια Νέστορα, ενώ η συζήτηση για το Ταμείο Ανάκαμψης πέρασε σε δεύτερο πλάνο
Βουλή
Αλέξης Τσίπρας: Η κατοικία είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο για λίγους
Ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε το στεγαστικό πρόβλημα «εκρηκτικό», υποστηρίζοντας ότι ολοένα και περισσότεροι νέοι εξακολουθούν να διαμένουν με τους γονείς τους ακόμη και μετά τα 30 ή τα 35 τους χρόνια
Αλέξης Τσίπρας
8