Πολιτική

Εκλογές 2023: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει «κυπατζίδικες πρακτικές» της ΝΔ στη Θράκη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, στην οποία έκανε αναφορά σε «κυπατζίδικες πρακτικές» του κόμματος στη Θράκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι αφορμή της ανακοίνωσης ήταν δημοσιεύματα στον κυριακάτικο Τύπο για… πιέσεις στους πολίτες της Θράκης ενόψει των εκλογών και και τόνιζε ότι «αφού η ΝΔ διέσυρε τη χώρα διεθνώς εμπλέκοντας την ΕΥΠ σε ένα πρωτοφανές για την Ευρώπη σκάνδαλο υποκλοπών, τώρα χρησιμοποιεί άθλιες κυπατζίδικες πρακτικές διαστρέβλωσης και κοπτοραπτικής, με διαρροές για “ανθέλληνες” και “προδότες”».

«Την ίδια στιγμή καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να ακυρώσει την ψήφο 20,000 Ελλήνων πολιτών αλλάζοντας υποψηφίους, ενώ έχει στείλει την κα Μπακογιάννη στη Θράκη για να εκβιάσει Έλληνες πολίτες λέγοντας σε συγκέντρωση μελών της μουσουλμανικής μειονότητας ότι αν δεν ψηφίσουν την ΝΔ τα πράγματα θα είναι “πολύ δύσκολα” για αυτούς», τόνιζε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνέχιζε: «Η ΝΔ διολισθαίνει σε σκοτεινές πρακτικές του παρελθόντος, βάζει την Ελλάδα σε κίνδυνο και εξευτελίζει τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Άραγε ο Διοικητής της ΕΥΠ δεν αισθάνεται την ανάγκη να προστατεύσει στοιχειωδώς ό,τι έμεινε από το κύρος της;».

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε αναφορά και στην υπηρεσιακή κυβέρνηση και αναρωτήθηκε: «Για την υπηρεσιακή Κυβέρνηση είναι ανεκτά αυτά τα επικίνδυνα προεκλογικά παιχνίδια στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης;».

«Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τη ΝΔ στον ακροδεξιό κατήφορο που προσπαθεί να οδηγήσει τη χώρα και τις εξελίξεις στη Θράκη. Θα βρουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και κάθε δημοκρατικό και σώφρονα πολίτη απέναντί τους. Ελπίζουμε έστω και την τελευταία στιγμή να αντιληφθούν το κακό που κάνουν στην πατρίδα», κατέληγε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για Αλέξη Τσίπρα: Η παραδοχή του τομεάρχη Οικονομικών της ΕΛΑΣ ήταν αρκετή για να αντιληφθούμε το μέγεθος της πολιτικής εξαπάτησης
«Ο κ. Κουτεντάκης ανέφερε, τουλάχιστον τέσσερις φορές, ότι τα περιβόητα 7,5 δισ. είναι ετήσιες δαπάνες και όχι η κοστολόγηση του προγράμματος τετραετίας, όπως ψευδώς είχε ισχυριστεί ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη»
Παύλος Μαρινάκης
Δημοσκόπηση Prorata: Στις 9 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ – «Κουμπωμένοι» οι πολίτες για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη και Τσίπρα στη ΔΕΘ
Στη δημοσκόπηση της Prorata η ΝΔ καταγράφει ποσοστό 25,5%, η ΕΛΑΣ είναι δεύτερη με μία μονάδα αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας τον περασμένο Ιούλιο και το ΠΑΣΟΚ είναι τρίτο με 9%
Κάλπη 87