Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Εκλογές 2023: «Πολιτικά σκουπίδια» – Η σκληρή πρώτη αντίδραση Βελόπουλου μετά τις αποχωρήσεις Αλεξοπούλου, Μυλωνάκη

Εκλογές 2023: «Πολιτικά σκουπίδια» – Η σκληρή πρώτη αντίδραση Βελόπουλου μετά τις αποχωρήσεις Αλεξοπούλου, Μυλωνάκη

Ο Κυριάκος Βελόπουλος τοποθετήθηκε σήμερα (23.4.2023) και μάλιστα με σκληρούς χαρακτηρισμούς για την χθεσινή αποχώρηση από την Ελληνική Λύση δυο στελεχών του κόμματός του πριν τις εκλογές, κάτι που προκάλεσε θύελλα στην παραταξή του.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος σχολίασε στην σελίδα του στο twitter την αποχώρηση της Αναστασίας – Αικατερίνης Αλεξοπούλου και του Αντώνη Μυλωνάκη από το κόμμα πριν τις εκλογές και μίλησε για: «Πολιτικά σκουπίδια και ψεύτες για μια καρέκλα».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε στην ανάρτηση που έκανε:

«Προτιμούμε να αποχωρήσουμε από την πολιτική, παρά να ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ τους ψηφοφόρους, κάνοντας ανίερες συμμαχίες με διεφθαρμένους, πολιτικά…. “σκουπίδια” και ψεύτες για μια καρέκλα! ΚΑΜΙΑ ΣΚΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Λ.! ΜΟΝΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!»

Η θύελλα στην Ελληνική Λύση

Η Ελληνική Λύση βρέθηκε εν μέσω θύελλας από δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν πως οι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης, Απόστολος Αβδελάς και Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου έλαβαν χρήματα σε “μαύρες σακούλες”, προκειμένου να αποχωρήσουν από το κόμμα και να προσχωρήσουν στη Νέα Δημοκρατία.

Πρόκειται για σενάρια που δεν διαψεύστηκαν από τον Κυριάκο Βελόπουλο, όταν ερωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Open. Απεναντίας, ο πρόεδρος του κόμματος επέλεξε να παραπέμψει τους βουλευτές στα όργανα για εξηγήσεις.

Η Ελληνική Λύση εξέδωσε ανακοίνωση για τους τρεις βουλευτές, γνωστοποιώντας ότι κατά την συνεδρίαση της επιτροπής δεοντολογίας, αποφασίστηκε να κατέβουν ως υποψήφιοι σε διαφορετικές εκλογικές περιφέρειες, στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Η Αναστασία – Αικατερίνης Αλεξοπούλου αποφάσισε να αποχωρήσει από το κόμμα χθες (22.4.2023), ενώ λίγο μετά το ίδιο έκανε και ο Αντώνης Μυλωνάκης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις