Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Εκλογές 2023, Σκουρλέτης σε Μπακογιάννη: Σας κάναμε ανθρώπους – Ντόρα: Τα οικονομικά δεν είναι το φόρτε σας

Εκλογές 2023, Σκουρλέτης σε Μπακογιάννη: Σας κάναμε ανθρώπους – Ντόρα: Τα οικονομικά δεν είναι το φόρτε σας

Έντονη αντιπαράθεση είχαν, το βράδυ της Τρίτης (09.05.2023) στο Mega ο Πάνος Σκουρλέτης με τη Ντόρα Μπακογιάννη. Όταν πάντως τα πνεύματα ηρέμησαν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε να βάλουν στοίχημα για τις εκλογές ένα κουτί… σ(σσ)οκολατάκια.

Ντόρα Μπακογιάννη και Πάνος Σκουρλέτης ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους της εκπομπής «Ο δρόμος προς την κάλπη». Η συζήτηση για τις εκλογές «φούντωσε» και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν άργησε να… επιτεθεί στη συνάδελφό μου, με μια βαριά έκφραση.

Ο Πάνος Σκουρλέτης, υποστήριξε ότι τα επιδόματα όπως το market pass είναι μορφή παράλληλου νομίσματος και κάπως έτσι ξεκίνησε η έντονη κουβέντα με τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Πάνος Σκουρλέτης: Η Νέα Δημοκρατία έβγαλε τρία pass κι εγγυάται η ίδια στο κράτος ότι αυτά έχουν αντίκρισμα. Είναι μια μορφή παράλληλου νομίσματος.

Ντόρα Μπακογιάννη: Επειδή τα οικονομικά δεν νομίζω ότι είναι το φόρτε σας, δεν αφήνουμε αυτήν την κουβέντα;

Πάνος Σκουρλέτης: Το δικό σας το φόρτε ποιο είναι; Σας έχω τσεκάρει κι άλλες φορές κι έχω πάρει κι ένα πτυχίο οικονομολόγου. Αναζητώ το δικό σας φόρτε.

Ντόρα Μπακογιάννη: Μπράβο σας, δεν πειράζει. Δέχομαι προσβολές κι ευθέως. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Επί της ουσίας, το πρόβλημά σας είναι αυτή τη στιγμή που βγαίνετε, μιλάτε σαν να μην έχετε κυβερνήσει τέσσερα χρόνια.

Πάνος Σκουρλέτης: Έχουμε κυβερνήσει και σας σώσαμε. Σας κάναμε ανθρώπους. Έτσι είναι. Όταν βγάζουμε κάποιους από την χρεωκοπία, δεν τους βάζουμε να στέκονται στα πόδια τους;  

Ντόρα Μπακογιάννη: Κ. Σκουρλέτη, σας παρακαλώ πολύ, να θυμηθείτε ότι δεν μιλάτε σε ΣΥΡΙΖαίους. Τα ελληνικά είναι μια δύσκολη γλώσσα.

 

Στη συνέχεια της συζήτησης, ο Πάνος Σκουρλέτης, θέλοντας να «πειράξει» τη Ντόρα Μπακογιάννη για τον τρόπο που προφέρει τη λέξη σοκολατάκια, της ζήτησε να βάλουν στοίχημα ένα κουτί ότι στις 21 Μαΐου η Νέα Δημοκρατία δεν θα είναι πρώτο κόμμα.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις