Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Εκλογές 2023 – Σπαρτιάτες: Προϊόν μοντάζ η φωτογραφία με τον Ηλία Κασιδιάρη που αναρτήθηκε στα social media

Εκλογές 2023 – Σπαρτιάτες: Προϊόν μοντάζ η φωτογραφία με τον Ηλία Κασιδιάρη που αναρτήθηκε στα social media

Άμεση πειθαρχική προκαταρκτική έρευνα διατάχθηκε προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας για την φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media το βράδυ των εκλογών και απεικονίζει τον Ηλία Κασιδιάρη, μέσα στη φυλακή να γιορτάζει την είσοδο του κόμματος “Σπαρτιάτες” στη Βουλή.

Με ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής ξεκαθάρισε σχετικά: «Στον κρατούμενο Ηλία Κασιδιάρη γίνονται αλλεπάλληλες και ενδελεχείς έρευνες από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, τόσο στο κελί του, όσο και στον ίδιο και ουδέποτε έχει βρεθεί στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο.

»Η συγκεκριμένη ανάρτηση στο twitter έγινε ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον συνήγορό του την 25/06/2023 και από ώρα 18:00 έως 19:00 και αναρτήθηκε λίγο αργότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα στοιχεία λογαριασμού του.

»Η φωτογραφία, που εμπεριέχεται στην συγκεκριμένη ανάρτηση, είναι προϊόν μοντάζ αφενός μεν διότι δεν επιτρέπεται η χρήση κινητού τηλεφώνου, αφετέρου γιατί ο χώρος που απεικονίζεται δεν αποτελεί χώρο του Σωφρονιστικού Καταστήματος Δομοκού».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις