Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Εκλογές 2023: Στην Πρώτη Σερρών ο Κώστας Καραμανλής στο πλευρό του πρώην υπουργού Μεταφορών

Εκλογές 2023: Στην Πρώτη Σερρών ο Κώστας Καραμανλής στο πλευρό του πρώην υπουργού Μεταφορών

«Επέλαση»… Καραμανλήδων σήμερα (19.05.2023) στην Πρώτη Σερρών, αφού ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο πρώην υπουργός Μεταφορών και ο πατέρας του τελευταίου, Αχιλλέας, βρέθηκαν στο ιστορικό χωριό.

Ως γνωστόν, η Πρώτη Σερρών είναι η γενέτειρα των Καραμανλήδων, και ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θέλησε να δώσει το μήνυμα ενίσχυσης της ΝΔ δύο μέρες πριν από τις εκλογές, και να στηρίξει και τον… νεότερο Κώστα Καραμανλή που είναι ξανά υποψήφιος. 

Το «μήνυμα» αυτό έχει και μια ακόμα σημασία, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας έχει επιλέξει τις Σέρρες ως έναν από τους 3 νομούς στους οποίους μπορεί να είναι υποψήφιος.

Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής δήλωσε πως «σήμερα είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε στην Πρώτη Σερρών τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Να τον υποδεχθούμε στο χωριό του, στην κοιτίδα της παράταξης εδώ που γεννήθηκε ο Εθνάρχης. Είμαστε στην τελική ευθεία των εκλογών, ο πρώην πρωθυπουργό είναι συσστρατευμένος μαζί με τον νυν πρωθυπουργό και όλη την παράταξη σε αυτή τη μάχη, σε αυτή τη νίκη. Ήταν χθες στην Θεσσαλονίκη και πριν από ημέρες έκανε μια βαρυσήμαντη ομιλία για την Ημέρα Της Ευρώπης και σήμερα κλείνει αυτόν τον κύκλο στο “κάστρο” της Δημοκρατίας γιατί τα κάστρα δεν πέφτουν».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις