Πολιτική

Εκλογές 2023 – Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ μετά από επίθεση αντιεξουσιαστών

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο νοσοκομείο με χτυπήματα στο κεφάλι διακομίστηκαν μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επίθεση που δέχθηκαν από ομάδα αντιεξουσιαστών, στο πλαίσιο προσυγκέντρωσης, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday οι αντιεξουσιαστές κινήθηκαν προς το μέρος του μπλοκ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, απαιτώντας να πάρουν το πανό που κρατούσαν, το οποίο έστελνε μηνύματα με αφορμή το ναυάγιο στην Πύλο.

Τότε εκείνοι αντιστάθηκαν, με αποτέλεσμα περίπου 40-50 άτομα να κυνηγούν και να ξυλοκοπούν τα μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, καταφέρνοντάς τους χτυπήματα στο κεφάλι με ρόπαλα και κράνη.

Πηγές του κόμματος αναφέρουν ότι από την επίθεση τραυματίστηκαν τουλάχιστον τέσσερα άτομα στο κεφάλι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Μάλιστα για να απωθήσουν τους αντιεξουσιαστές, χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων.

Μάλιστα μέλη από την πορεία βανδάλισαν το προεκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το άδειο δωμάτιο
«Όπως στην Τέμπη, έτσι και παντού, η απαίτηση για απόδοση πραγματικών, ποινικών και πολιτικών ευθυνών είναι μη διαπραγματευτική», το μήνυμα της προέδρου της Ελπίδας για τη Δημοκρατία
Μαρία Καρυστιανού
Στην ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: «Διέξοδος και ελπίδα για τον προοδευτικό κόσμο»
Η πρώην υπουργός συνδέει την απόφασή της με τη συνέπεια στις ιδέες, τις αξίες και τις αρχές που, όπως επισημαίνει, έχει υπηρετήσει κατά τη διάρκεια της πολιτικής της διαδρομής
Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου 11
Μετωπική Γεωργιάδη με Ανδρουλάκη: «Η μικρόψυχη αντιπολίτευση δεν θα σας κάνει πρωθυπουργό» – «Θα τα ακούτε, θέλετε ή όχι»
Αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους για το ΕΣΥ, το τουρκολιβυκό μνημόνιο και την απαγόρευση των social media στους ανηλίκους - Οι αιχμές για τον Κασιδιάρη και η αναφορά στη δημοσκόπηση
Ανδρουλάκης και Γεωργιάδης
Άγρια κόντρα Γεωργιάδη και Πολάκη: «Κατσαπλιάς» και «αγράμματος» – «Δεν συγκρίνονται τα πτυχία μας»
Σε υψηλούς τόνους η σύγκρουση στη Βουλή με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Υγείας σε ιδιωτική κλινική και τις καταγγελίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για πλασμαφαίρεση
Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης
Παρέμβαση Μητσοτάκη στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για το τουρκολυβικό μνημόνιο: Είναι παράνομο, είναι αυθαίρετο και αντιβαίνει στη γεωγραφία την ίδια
«Η γεωγραφία δεν μπορεί να ξαναγραφτεί. Και τα κυριαρχικά δικαιώματα δεν μπορούν να διαγραφούν με το να χαράσσονται αυθαίρετες γραμμές σε έναν χάρτη»
ΟΗΕ
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
209