Πολιτική

Εκλογές 2023: Το συμβολικό δώρο του Κώστα Τασούλα στους βουλευτές

Ένα ξεχωριστό δώρο θα πάρουν σήμερα οι βουλευτές που ορκίζονται στην πανηγυρική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής.

Κάθε βουλευτής έχει στη θέση του μια τσάντα που περιέχει αναμνηστικά λευκώματα και βιβλία. Η κίνηση αυτή έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα και σχολιάστηκε θετικά από όλους.

Δείτε τα: 

Να σημειωθεί ότι από τα υπουργικά έδρανα, θα παρακολουθήσουν την ορκωμοσία της Βουλής ο υπηρεσιακός Πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς και τα μέλη της υπηρεσιακής Κυβέρνησης.

Στην πανηγυρική συνεδρίαση της ορκωμοσίας των βουλευτών έχουν κληθεί και θα παραστούν πολλοί πρέσβεις και διπλωματικές αντιπροσωπείες ξένων κρατών που θα παρακολουθήσουν την ορκωμοσία των βουλευτών από τα διπλωματικά θεωρεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Κοντογιαννίδης για Αλέξη Τσίπρα: Γνωστός φέρελπις αποτυχημένος του παρελθόντος οραματιστής με αυταπάτες
Επέκρινε τον πρώην πρωθυπουργό για την πρόσφατη δήλωσή του ότι η επόμενη κυβέρνηση θα φορολογήσει τους πλούσιους, αποκαλώντας τη θέση αυτή «λαϊκίστικη π@π@ρι@»
Παύλος Κοντογιαννίδης
13