Πολιτική

Εκλογές 2023: Το συμβολικό δώρο του Κώστα Τασούλα στους βουλευτές

Ένα ξεχωριστό δώρο θα πάρουν σήμερα οι βουλευτές που ορκίζονται στην πανηγυρική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής.

Κάθε βουλευτής έχει στη θέση του μια τσάντα που περιέχει αναμνηστικά λευκώματα και βιβλία. Η κίνηση αυτή έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα και σχολιάστηκε θετικά από όλους.

Δείτε τα: 

Να σημειωθεί ότι από τα υπουργικά έδρανα, θα παρακολουθήσουν την ορκωμοσία της Βουλής ο υπηρεσιακός Πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς και τα μέλη της υπηρεσιακής Κυβέρνησης.

Στην πανηγυρική συνεδρίαση της ορκωμοσίας των βουλευτών έχουν κληθεί και θα παραστούν πολλοί πρέσβεις και διπλωματικές αντιπροσωπείες ξένων κρατών που θα παρακολουθήσουν την ορκωμοσία των βουλευτών από τα διπλωματικά θεωρεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης σε νέους στο «Forbes 30 under 30»: Κάτι αλλάζει στην Ελλάδα και έχουμε κάθε λόγο να το αγκαλιάσουμε και να το υποστηρίξουμε
«Στέλνουμε μήνυμα στη νέα γενιά ότι αν είσαι κάτω από 25 ετών, από 1.1.2026 δεν θα πληρώνεις καθόλου φόρο εισοδήματος και αν είσαι από 25 μέχρι 30 ετών θα πληρώνεις φόρο 9%», τόνισε ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο «Forbes 30 under 30»
Παναγιώτης Λαφαζάνης για το βιβλίο Τσίπρα: Είναι πολιτική αυτοκτονία, σκέψη πολιτικού βρυκόλακα να τα βάζει με όλους και να βγάζει λάδι τον εαυτό του
«Τον Αλέξη Τσίπρα το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η πρωθυπουργική καρέκλα. Τίποτα άλλο. Ήταν κυνικός και αδίστακτος. Εγώ τον έβλεπα και φοβόμουν»
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στη Μόσχα το 2015
10
Νίκος Μωραΐτης: Απόλυτα συμβατή με τη μεγαλομανία Κασσελάκη η φράση «πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά μου στο Μαξίμου»
«Δεν πειράζει, ας φύγουν, το θέμα είναι ότι έχουμε ένα μεγάλο asset, έχουμε έναν Πρόεδρο ο οποίος μπορεί να αφήσει αποτύπωμα στην Ελλάδα εν δυνάμει μεγαλύτερο και από του Ανδρέα Παπανδρέου, έτσι δεν είναι;»
Ο Νίκος Μωραΐτης 5