Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Εκλογές – Άνοιγμα Γεννηματά σε Παπανδρέου και… ΔΗΜΑΡ

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Κάλεσμα στον Γιώργο Παπανδρέου να γυρίσει στην… αγκαλιά του ΠΑΣΟΚ αλλά και στη ΔΗΜΑΡ για συνεργασία έκανε η Φώφη Γεννηματά σε δήλωσή ενόψει… εκλογών!

Σε ρυθμούς εκλογών έχει μπει το ΠΑΣΟΚ μετά την άρνηση της Φώφης Γεννηματά να συναινέσει σε σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας. Η πρόεδρος του κόμματος κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις σε συσπείρωση.

Η φράση της για τα πρόσωπα του σοσιαλδημοκρατικού χώρου είναι σαφές πως απευθύνεται στον πρώην πρόεδρο του κόμματος Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο καλεί είτε να επιστρέψει στο… μαντρί είτε να συνεργαστεί το ΚΙΔΗΣΟ με το ΠΑΣΟΚ.
Η πρόεδρος του Κινήματος, όμως, ρίχνει δίχτυα και στον κεντροαριστερό χώρο, δηλαδή στη ΔΗΜΑΡ.

Η πλήρης δήλωση της Φώφης Γεννηματά

Τώρα είναι ώρα για μια νέα αρχή!

Με την εμπειρία της ιστορικής μας διαδρομής, την δύναμη της παράδοσης της Δημοκρατικής Παράταξης, αλλά και με ισχυρή ανανέωση σε πρόσωπα, σε ιδέες, προτάσεις και πρωτοβουλίες.

Θέλω να καλέσω όλες τις πολιτικές δυνάμεις, τις κινήσεις, τα πρόσωπα του σοσιαλδημοκρατικού και κεντροαριστερού χώρου, σε συσπείρωση των δυνάμεων και συστράτευση, με ενιαία στάση και ψηφοδέλτια σε αυτές τις εκλογές.

Να συζητήσουμε, να θέσουμε το κοινό συμφέρον πάνω από το προσωπικό, να συστρατευτούμε αλλάζοντας τα δεδομένα, ανοίγοντας νέους δρόμους, δημιουργώντας νέες προσδοκίες και ελπίδα για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε