Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Εκλογές: Απαξιεί ο Παυλόπουλος! “Δεν ασχολούμαστε με την Κωνσταντοπούλου”!

ΦΩΤΟ - ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ - ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Πυρ κατά βούληση” και σήμερα από την Ζωή Κωνσταντοπούλου εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, με κύκλους του ΠτΔ να απαντούν πως δεν ασχολούνται με την Πρόεδρο της Βουλής!

Πρόκειται για μία πολιτική κόντρα πρωτοφανή στα χρονικά!

Και δεν μιλάμε για μια αντιπαράθεση δύο πολιτικών σε κάποιο τηλεοπτικό παράθυρο, αλλά για μία ξεκάθαρη και… live κόντρα μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Προέδρου της Βουλής!

Δηλαδή του πρώτου και τρίτου πολιτειακού παράγοντα της χώρας!

Η αρχή έγινε από χθες, Παρασκευή, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να εξαπολύει δριμεία επίθεση κατά του Προκόπη Παυλόπουλου σχετικά με την άμεση εκκίνηση της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών χωρίς να γίνει ενημέρωση της Βουλής και τον ΠτΔ να απαντά μέσω κύκλων πως “ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τηρεί και εφαρμόζει στο ακέραιο τις διατάξεις του Συντάγματος”.

Σήμερα όμως η Ζωή Κωνσταντοπούλου επανήλθε και μάλιστα δριμύτερη! Έκανε λόγο για “οχληρές παραμέτρους” επαναλαμβάνοντας πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ενημέρωσε την Βουλή.

Η απάντηση του Προκόπη Παυλόπουλου; Άμεση και “δηλητηριώδης”.
Κύκλοι της Προεδρίας της Δημοκρατίας, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για τις νέες δηλώσεις της προέρου της Βουλής για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τόνισαν: «ουδέν σχόλιον, διότι από χθες η Προεδρία της Δημοκρατίας δεν ασχολείται με την κ. Κωνσταντοπούλου».

Και η πρωτοφανής κόντρα συνεχίζεται…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε