Πολιτική

Εκλογές: Απαξιεί ο Παυλόπουλος! “Δεν ασχολούμαστε με την Κωνσταντοπούλου”!

"Πυρ κατά βούληση" και σήμερα από την Ζωή Κωνσταντοπούλου εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, με κύκλους του ΠτΔ να απαντούν πως δεν ασχολούνται με την Πρόεδρο της Βουλής!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρόκειται για μία πολιτική κόντρα πρωτοφανή στα χρονικά!

Και δεν μιλάμε για μια αντιπαράθεση δύο πολιτικών σε κάποιο τηλεοπτικό παράθυρο, αλλά για μία ξεκάθαρη και… live κόντρα μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Προέδρου της Βουλής!

Δηλαδή του πρώτου και τρίτου πολιτειακού παράγοντα της χώρας!

Η αρχή έγινε από χθες, Παρασκευή, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να εξαπολύει δριμεία επίθεση κατά του Προκόπη Παυλόπουλου σχετικά με την άμεση εκκίνηση της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών χωρίς να γίνει ενημέρωση της Βουλής και τον ΠτΔ να απαντά μέσω κύκλων πως “ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τηρεί και εφαρμόζει στο ακέραιο τις διατάξεις του Συντάγματος”.

Σήμερα όμως η Ζωή Κωνσταντοπούλου επανήλθε και μάλιστα δριμύτερη! Έκανε λόγο για “οχληρές παραμέτρους” επαναλαμβάνοντας πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ενημέρωσε την Βουλή.

Η απάντηση του Προκόπη Παυλόπουλου; Άμεση και “δηλητηριώδης”.
Κύκλοι της Προεδρίας της Δημοκρατίας, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για τις νέες δηλώσεις της προέρου της Βουλής για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τόνισαν: «ουδέν σχόλιον, διότι από χθες η Προεδρία της Δημοκρατίας δεν ασχολείται με την κ. Κωνσταντοπούλου».

Και η πρωτοφανής κόντρα συνεχίζεται…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άνω κάτω το ΠΑΣΟΚ: Η κόντρα Δούκα και Διαμαντοπούλου φέρνει στα όριά τους τα πράσινα στελέχη
Και ενώ η αρχική αντίδραση του ΠΑΣΟΚ έγινε αντιληπτή ως προσπάθεια ίσων αποστάσεων από τους δύο, στο παρασκήνιο, οι παροικούντες παραδέχονταν ότι δεν αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο οι δύο
Δούκας και Διαμαντοπούλου 5
Το μεγάλο «στοίχημα» Μητσοτάκη με το βλέμμα στις εκλογές: Η «μάχη» των κονδυλίων στη Σύνοδο Κορυφής και τα μέτρα στη ΔΕΘ
Η οικονομία παραμένει το ισχυρό πολιτικό «χαρτί» της κυβέρνησης και μαζί με το αφήγημα – δέσμευση «το είπαμε, τα κάνουμε και θα κάνουμε ακόμη περισσότερα»
Κυριάκος Μητσοτάκης 16