Πολιτική

Εκλογές: “Κάντε τις όσο πιο σύντομα γίνεται” λέει ο Ντάισελμπλουμ

Ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ζήτησε σήμερα οι εκλογές στην Ελλάδα να διεξαχθούν το ταχύτερο δυνατό για να αποφευχθούν καθυστερήσεις στην εφαρμογή του τρίτου προγράμματος στήριξης της χώρας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Ελπίζω ότι θα γίνουν το ταχύτερο δυνατόν ώστε να χαθεί ο λιγότερος δυνατός χρόνος“, δήλωσε ο Ντάισελμπλουμ.

“Πιστεύω ότι η πρόθεση του πρωθυπουργού Τσίπρα είναι να αποκτήσει μια πιο σταθερή κυβέρνηση”, πρόσθεσε.

“Μια πολύ μεγάλη πλειοψηφία υποστήριξε το πακέτο των μέτρων στο ελληνικό κοινοβούλιο και αναμένουμε ότι αυτή η υποστήριξη θα είναι ίσως ακόμη πιο ισχυρή” μετά τις εκλογές, σημείωσε εξάλλου ο Ντάισελμπλουμ.

“Οι συμφωνίες και το πρόγραμμα μπορούν να τεθούν σε εφαρμογή και η επίβλεψή μας γι’ αυτό θα είναι αυστηρή. Φυσικά κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να διοργανώνει εκλογές”, κατέληξε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΟΗΕ με μήνυμα προς την Τουρκία: Η Ελλάδα δεν είναι κράτος ταραξίας αλλά παράγοντας ασφάλειας σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή
«Η Ελλάδα είναι γεφυροποιός χώρα, όχι κράτος - ταραξίας», ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι το casus belli που έχει διακηρύξει η Τουρκία αποτελεί «εστία έντασης»
Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ
Χρυσοχοΐδης για την υπόθεση Μαζωνάκη: Η Αστυνομία κινήθηκε πολύ γρήγορα – Ανακτήθηκαν σβησμένα μηνύματα και φωτογραφίες
Ξεκαθάρισε ακόμη ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν φτάσει στην ΕΛ.ΑΣ. καταγγελίες για άλλα ιατρεία που να παρουσιάζουν αντίστοιχη παράνομη δραστηριότητα
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης