Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Live: Τα αποτελέσματα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, για να προλάβουν όλοι οι πολίτες να ρίξουν την ψήφο τους.   

Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Γιώργος Παπανδρέου και Παύλος Χρηστίδης διεκδικούν την ηγεσία του κόμματος.

Αν κανείς από τους έξι υποψηφίους δεν συγκεντρώσει το 50+1% των ψήφων, θα ακολουθήσει δεύτερος γύρος την επόμενη Κυριακή (12.12.2021). 

Λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης στο 16ο Συνέδριο της ΝΔ: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027, την ιστορία την γράφουν πάντα οι παρόντες
Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος εξαπέλυσε επίθεση κατά της αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας ότι «κάποιοι επιχειρούν να μας σύρουν στο χάος του 2015» και «άλλοι μένουν παγιδευμένοι στα συνθήματα του '81»
Μητσοτάκης, Συνέδριο ΝΔ
121
Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για Κυριάκο Μητσοτάκη 16ο στο Συνέδριο της ΝΔ: Έθεσε ξανά την Ελλάδα στην καρδιά της Ευρώπης
Ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν έστειλε μήνυμα στήριξης στην «γαλάζια» παράταξη, με αναφορές στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, στην παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη και στον ρόλο του πρωθυπουργού στην Ευρώπη
Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Συνέδριο ΝΔ