Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Ανδρέας Λοβέρδος: Αν δεν πετύχω υπερδιπλασιασμό των ποσοστών μέχρι το 2023, θα παραμερίσω

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Ανδρέας Λοβέρδος: Αν δεν πετύχω υπερδιπλασιασμό των ποσοστών μέχρι το 2023, θα παραμερίσω
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

«Αν είμαι επιλογή των πολιτών, θα είναι ΠΑΣΟΚ από το ίδιο βράδυ» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος και έδωσε τη δική του απάντηση για τις… ανησυχίες για τους εξωγενείς παράγοντες.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Alpha, o Ανδρέας Λοβέρδος, είπε για τους εξωγενείς πολιτικούς παράγοντες και τα σενάρια περί προσπάθειας αλλοίωσης των αποτελεσμάτων των εκλογών:

«Επειδή λέγεται ότι θα έρθουν από τον ΣΥΡΙΖΑ για να με καταψηφίσουν, τους καλοδέχομαι με ενθουσιασμό γιατί πιστεύω ότι αυτό θα αυξήσει τη συμμετοχή, με δυο καλά αποτελέσματα: Θα έρθουν οι ψηφοφόροι στην κάλπη μας και κατά δεύτερο λόγο, θα τσακίσει και τους μηχανισμούς. Γιατί όταν έρχονται ψηφοφόροι από όλους χώρους, διαλύουν τους κομματικούς μηχανισμούς που δεν είναι καλό πράγμα».

Και συμπλήρωσε: «Αν μιλάμε για υπόγειες πορείες, δε θα επιτρέψουμε σε κανένα υπόγειο κέντρο εξουσίας να σιγοντάρει κάποιους πρόθυμους για νέες Πρέσπες. Σε αυτό θέλω να είμαι κατηγορηματικός και πάρα πολύ αυστηρός».

Στόχος να υπερδιπλασιαστούν τα ποσοστά

«ΚΙΝΑΛ είναι σήμερα, θα είναι την ημέρα των εκλογών. Αν είμαι επιλογή των πολιτών, θα είναι ΠΑΣΟΚ από το ίδιο βράδυ. Η επιλογή μου σημαίνει αυτό. Τα όργανα θα έρθουν με τη σειρά τους. Αλλά το ίδιο βράδυ θα υπάρχει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο κύριος Λοβέρδος, αναφερόμενος στο όνομα του κόμματος.

Και συμπλήρωσε με νόημα ότι στόχος του είναι να γίνει το ΚΙΝΑΛ υπερδιπλάσιο και μεγάλο κόμμα με ρυθμιστικό ρόλο στις εξελίξεις.

«Δεσμεύομαι για αυτό. Θα το πετύχω αυτό. Αν δεν το πετύχουμε, εγώ το 2023 μετά και τις δημοτικές εκλογές θα παραμερίσω… »

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις