Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Ανδρέας Λοβέρδος: Πώς σχολίασε τις δημοσκοπήσεις που του δίνουν πρωτιά

Τις δημοσκοπήσεις που του δίνουν πρωτιά για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ σχολίασε από την Πάτρα ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, τόνισε χαρακτηριστικά: Ποτέ στα 22 χρόνια της πολιτικής μου πορείας δεν έχω κρίνει η αμφισβητήσει δημοσκοπήσεις, είτε με ευχαριστούν, είτε δεν με ευχαριστούν. Το να επιτίθεσαι σε δημοσκοπήσεις ή να υπερασπίζεσαι δημοσκοπήσεις είναι ένα τεράστιο πολιτικό σφάλμα».

Κάλεσε μάλιστα του ανθυποψηφίους του να αποφύγουν κακίες που προέρχονται από πικρίες και να συνειδητοποιήσουν ότι το εκλογικό σώμα τους θέλει όλους ενωμένους.

«Η δική μου συνεισφορά στην ενότητα είναι δεδομένη γιατί το έχω κάνει άλλες τέσσερις φορές» τόνισε χαρακτηριστικά.

“Η ενότητα την επόμενη μέρα μετά την 5η Δεκεμβρίου χτίζεται από τις συμπεριφορές και τα λόγια που θα ακουστούν πριν από τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου”.

Νωρίτερα σύμφωνα με το thebest περιόδευσε σε Ακράτα και Αίγιο και στην Πάτρα, όπου είχε συναντήσεις με φορείς και τοπικούς παράγοντες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5