Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Φώφη Γεννηματά: Η συγκίνηση του συζύγου της όταν πήγε να ψηφίσει

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκινημένος και συνοδευόμενος από τα παιδιά του ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης, ήταν από τους πρώτους που πήγαν να ψηφίσουν για την νέα ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

«Ήρθαμε να στηρίξουμε την παράταξή μας, καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους», ανέφερε ο Ανδρέας Τσούνης, ο οποίος λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι, πήγε στο εκλογικό κέντρο της Καλλιθέας σύμφωνα με τo MEGA.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σκληρή επίθεση της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τη στεγαστική κρίση: «Με 6,5 δισ. θα μπορούσαν να κατασκευαστούν επτά φορές περισσότερα σπίτια»
Με σκληρή γλώσσα για τη διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης, η ΕΛΑΣ αποδομεί το κυβερνητικό αφήγημα περί «εθνικής προτεραιότητας» στη στέγη και αντιπαραθέτει σχέδιο για μόνιμο απόθεμα προσιτής κατοικίας
Φωτογραφία: Eurokinissi