Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Φώφη Γεννηματά: Η συγκίνηση του συζύγου της όταν πήγε να ψηφίσει

Συγκινημένος και συνοδευόμενος από τα παιδιά του ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης, ήταν από τους πρώτους που πήγαν να ψηφίσουν για την νέα ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

«Ήρθαμε να στηρίξουμε την παράταξή μας, καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους», ανέφερε ο Ανδρέας Τσούνης, ο οποίος λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι, πήγε στο εκλογικό κέντρο της Καλλιθέας σύμφωνα με τo MEGA.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Έξι βουλευτές της ΝΔ καταγγέλλουν αποκλεισμό αγροτών από το Μέτρο 23 - Δυσφορία από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
«Καλούμε τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ και την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ να προχωρήσει στην αποδέσμευση των Δικαιούχων του προγράμματος εφαρμόζοντας το Νόμο και μόνο»
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
6