Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Γιώργος Παπανδρέου: Σήμερα ανατέλλει και πάλι ο πράσινος ήλιος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο παλαιό δημαρχείο Ταύρου στην Πειραιώς ψήφισε γύρω στις 11 το πρωί ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου συνοδευόταν από την κόρη του Μαργαρίτα, η οποία ψήφισε πρώτη και δήλωσε πως «είναι πράγματι μία γιορτή δημοκρατίας σήμερα. Πρώτα απ΄όλα μεγαλώνουμε την παράταξη, την κάνουμε ισχυρή. Δίνουμε ελπίδα που με πυξίδα τις αξίες μας και τι αρχές μας θα δώσουμε και προοδευτικές λύσεις στα προβλήματα του ελληνικού λαού. Σήμερα ανατέλλει και πάλι ο πράσινος ήλιος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές για την πολύ σημαντική δουλειά τους και την αφοσίωση στη δημοκρατική διαδικασία που μας δίνουν χαρά και αισιοδοξία για το αύριο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στην Κρήτη η Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με τα παιδιά της: Ο «Χανιώτης» που χόρεψε σε εκδήλωση του υπουργείου Τουρισμού
Η υπουργός Τουρισμού ήταν χαμογελαστή και φιλική, ενώ μετά την εκδήλωση για την «Ορεινή Ελλάδα» ακολούθησε μουσική και χορευτικά δρώμενα στο Ηράκλειο της Κρήτης
Όλγα Κεφαλογιάννη
Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά σε πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ για την αναμονή στο Αττικόν και τα ράντζα - «Αφήνουμε τους λαϊκιστές να εξευτελίζονται»
«Δηλαδή ο κ. πολιτευτής του Πασόκ έχει πέσει έξω μόνον 100%…(για ΠΑΣΟΚ δεν το λες και άσχημα εδώ που τα λέμε)» σχολίασε αιχμηρά ο υπουργός Υγείας
O Άδωνις Γεωργιάδης
Μαρία Καρυστιανού για Αλέξη Τσίπρα: «Δεν μπορώ την κοροϊδία, πήρε στοιχεία της ιδρυτικής μας διακήρυξης και τα παρουσίασε ως δικά του»
«Παρουσίασε ως προτάσεις του στοιχεία που είχε η ιδρυτική μας, χαμηλού επιπέδου το σχόλιο για τα περιστέρια» ανέφερε η πρόεδρος του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
Η Μαρία Καρυστιανού
9
Αιμίλιος Χειλάκης, Ισιδώρα Ζουγανέλη, Γιώτα Νέγκα, Ιωάννα Παππά ανάμεσα στους 28 καλλιτέχνες που υπέγραψαν για το κόμμα Τσίπρα
Ανάμεσα στις υπογραφές ξεχωρίζουν αυτές του τραγουδιστή και ραδιοφωνικού παραγωγού Κώστα Θωμαΐδη, καθώς και του μαέστρου Μίλτου Λογιάδη - Δείτε όλα τα ονόματα
Πρόσωπα της τέχνης που υπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη 132