Τετάρτη, 19 Ιουν.
34oC Αθήνα

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Καταγγελίες στελεχών που στηρίζουν την Φώφη Γεννηματά για «προκατασκευασμένη» δημοσκόπηση

ΚΙΝΑΛ Υποψήφιοι ΚΙΝΑΛ
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Η εταιρεία δημοσκοπήσεων Opinion, καταγγέλλεται από στελέχη που στηρίζουν την υποψηφιότητα της Φώφης Γεννηματά στις εκλογές για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Της απευθύνουν την κατηγορία ότι «διεξάγει «δημοσκόπηση» προκατασκευασμένου αποτελέσματος, ενώ υποστηρίζουν ότι «ξεδιάντροπα η εταιρεία προκατασκεύασε -κατά παραγγελία και πριν καν έχει τα αποτελέσματα της «έρευνας» – δίδυμο δεύτερου γύρου, σύμφωνα με τις επιλογές της».

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς τους «είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διενέργεια της δήθεν έρευνας, σχολιάζονται αρνητικά και αποδοκιμάζονται στα όρια του bullying, όσοι δηλώνουν την στήριξή τους στη Φώφη Γεννηματά».

Σύμφωνα με τα ίδια στελέχη «οι κατηγορίες βασίζονται σε πολλές καταγγελίες μελών και φίλων του Κινήματος Αλλαγής ενώ υπενθυμίζουν ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν είναι καν μέλος του Συνδέσμου Εταιρειών Δημοσκοπήσεων, ενώ υποστηρίζουν ότι είναι γνωστή κυρίως για τις σχέσεις με Κυβερνητικούς παράγοντες.

Click4more: Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: Εμφάνιση και τρίτης συνιστώσας – Το κείμενό τους και ποιοι το υπογράφουν

Καταλήγουν πως την απάντηση στους εντολείς και εντολοδόχους τέτοιων μεθοδεύσεων «θα δώσουν στις εσωκομματικές εκλογές τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης μας, Που έχουν και γνώση και κρίση. Όσο για τους κατά παραγγελία αποτελέσματος «δημοσκόπους», όποιο και αν είναι τα αντίτιμο για την προσωπική και επαγγελματική τους απαξίωση, ας συνεκτιμήσουν ότι δεν θα αποφύγουν και τις δέουσες νομικές συνέπειες».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις