Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης: Χαμόγελα, χειροκροτήματα και «όλα καλά»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα πρώτα αποτελέσματα από τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ δίνουν σαφέστατο προβάδισμα στον Νίκο Ανδρουλάκη για να είναι ο πρώτος που θα πάρει το «εισιτήριο» για τον β’ γύρο.

Η ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων που έδιναν στον Νίκο Ανδρουλάκη ποσοστό πάνω από το 39% (χωρίς όμως τα μεγάλα αστικά κέντρα) «πάγωσε» τα επιτελεία του Γιώργου Παπανδρέου και του Ανδρέα Λοβέρδου, οι οποίοι δίνουν σκληρή μάχη για το ποιος θα είναι ο δεύτερος που θα περάσει στον β’ γύρο.

Τόσο ο πρώην πρωθυπουργός όσο και ο πρώην υπουργός επιμένουν ότι θα πρέπει να περιμένουν όλοι την ενσωμάτωση περισσότερων τμημάτων τόσο από την Αττική όσο και από την περιφέρεια.

Στο «αρχηγείο» του Νίκου Ανδρουλάκη, πάλι, στα χαμόγελα περισσεύουν. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έφτασε στα γραφεία του στην Ιπποκράτους περίπου στις 22:30 και έγινε δεκτός με χειροκροτήματα.

Αρκετός κόσμος που είχε συγκεντρωθεί εκεί τον αποθέωσε, με τον ίδιο να σηκώνει τη γροθιά του και να λέει μόνο «όλα καλά».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Οι συνεπείς επαγγελματίες θα δουν φοροελαφρύνσεις στα μέτρα της ΔΕΘ – Μακάρι να υπήρχαν τα λεφτά για 13ο και 14ο μισθό
Τη μείωση φορολογικών συντελεστών προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ,...
Ο Παύλος Μαρινάκης
19
Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα 12 μονάδων της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Μοιρασμένοι οι πολίτες για «εκλογές τώρα»
Στο 26,5% το ποσοστό της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, μικρή πτώση για την ΕΛΑΣ, σταθερά τρίτο το ΠΑΣΟΚ. Το 12% των πολιτών «καλοβλέπει» ένα νέο κόμμα υπό τον Αντώνη Σαμαρά
Κάλπη, εκλογές 226