Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης: Χαμόγελα, χειροκροτήματα και «όλα καλά»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα πρώτα αποτελέσματα από τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ δίνουν σαφέστατο προβάδισμα στον Νίκο Ανδρουλάκη για να είναι ο πρώτος που θα πάρει το «εισιτήριο» για τον β’ γύρο.

Η ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων που έδιναν στον Νίκο Ανδρουλάκη ποσοστό πάνω από το 39% (χωρίς όμως τα μεγάλα αστικά κέντρα) «πάγωσε» τα επιτελεία του Γιώργου Παπανδρέου και του Ανδρέα Λοβέρδου, οι οποίοι δίνουν σκληρή μάχη για το ποιος θα είναι ο δεύτερος που θα περάσει στον β’ γύρο.

Τόσο ο πρώην πρωθυπουργός όσο και ο πρώην υπουργός επιμένουν ότι θα πρέπει να περιμένουν όλοι την ενσωμάτωση περισσότερων τμημάτων τόσο από την Αττική όσο και από την περιφέρεια.

Στο «αρχηγείο» του Νίκου Ανδρουλάκη, πάλι, στα χαμόγελα περισσεύουν. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έφτασε στα γραφεία του στην Ιπποκράτους περίπου στις 22:30 και έγινε δεκτός με χειροκροτήματα.

Αρκετός κόσμος που είχε συγκεντρωθεί εκεί τον αποθέωσε, με τον ίδιο να σηκώνει τη γροθιά του και να λέει μόνο «όλα καλά».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στα εγκαίνια της νέας Διεύθυνση Κυβερνοχώρου: «Η πατρίδα δεν μένει αδρανής απέναντι στις νέες απειλές»
«Οι πόλεμοι δεν διεξάγονται μόνο στο φυσικό πεδίο, αλλά και στο ψηφιακό μέτωπο», τόνισε ο πρωθυπουργός στα εγκαίνια του νέου χώρου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Πληροφορικής και Κυβερνοχώρου του ΓΕΕΘΑ
ΕΛΑΣ κατά Μαρινάκη για πρώτη κατοικία: «Έτσι βλέπει η ΝΔ την κοινωνική πολιτική, ως προσβλητική»
Η εκπρόσωπος του κόμματος Τσίπρα απαντά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο για τα κόκκινα δάνεια και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν έχει διάθεση να συγκρουστεί με τα συμφέροντα
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
Ζαχαριάδης και Ακρίτα στηρίζουν Δούκα μετά την επίθεση Καιρίδη: «Ο Κακλαμάνης να κάνει συστάσεις», «Όχι ίσες αποστάσεις εδώ»
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν «τοξικό και αντιδημοκρατικό λόγο» από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ - Το χρονικό της αντιπαράθεσης με τον δήμαρχο Αθηναίων
Ζαχαριάδης, Δούκας, Ακρίτα
12