Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ο Βασίλης Κεγκέρογλου κατέθεσε την υποψηφιότητά του – Συγκέντρωσε 6.837 υπογραφές

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Και με τη… βούλα ο Βασίλης Κεγκέρογλου είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, καθώς κατέθεσε στην αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού του Κινήματος Αλλαγής ( ΕΔΕΚΑΠ), τις υπογραφές που απαιτούνται προκειμένου να συμμετάσχει στη διαδικασία.

Το σύνολο είναι 6.837 υπογραφές «ενεργών πολιτών, φίλων και μελών του Κινήματος Αλλαγής από όλη την Ελλάδα, που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου», και «πρόσφεραν απλόχερα την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό» του όπως αναφέρει σε δήλωσή του τους οποίους και ευχαρίστησε.

Προσέθεσε ότι τις συγκέντρωσε μέσα στον ελάχιστο χρόνο των πέντε ημερών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο σχολιασμένα
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Εξώδικο Καρυστιανού για την συμφωνία για τη Μονή Σινά: «Να διαφυλάξουν τον κρίσιμο ρόλο της στην Ελληνορθόδοξη Παράδοση»
«Οφείλουν να υπερασπιστούν τη νομική προσωπικότητα της Ιεράς Μονής, τη νομίμως κτηθείσα ακίνητη περιουσία αυτής και να διαφυλάξουν τα έννομα συμφέροντά αυτής»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΖΕΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 6
Γιώργος Γεραπετρίτης για Μονή Σινά: Ιστορική ημέρα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία
«Η συμφωνία είναι η επιτομή μιας βαθιάς στρατηγικής σχέσης, αλλά και μιας αδελφικής σχέσης μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου, που εκτείνεται σε όλα τα επίπεδα» αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών
Γιώργος Γεραπετρίτης 7
Νίκος Δένδιας: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων για την τρομοκρατική επίθεση στην Ιορδανία
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας καταδίκασε απερίφραστα την αποτρόπαιη τρομοκρατική επίθεση και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες των θυμάτων
Ο Νίκος Δένδιας