Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ο Βασίλης Κεγκέρογλου κατέθεσε την υποψηφιότητά του – Συγκέντρωσε 6.837 υπογραφές

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Και με τη… βούλα ο Βασίλης Κεγκέρογλου είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, καθώς κατέθεσε στην αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού του Κινήματος Αλλαγής ( ΕΔΕΚΑΠ), τις υπογραφές που απαιτούνται προκειμένου να συμμετάσχει στη διαδικασία.

Το σύνολο είναι 6.837 υπογραφές «ενεργών πολιτών, φίλων και μελών του Κινήματος Αλλαγής από όλη την Ελλάδα, που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου», και «πρόσφεραν απλόχερα την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό» του όπως αναφέρει σε δήλωσή του τους οποίους και ευχαρίστησε.

Προσέθεσε ότι τις συγκέντρωσε μέσα στον ελάχιστο χρόνο των πέντε ημερών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φλωρίδης σε Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Υπάρχει μία κωμωδία με τον Γιώργο Κωνσταντίνου που έχει ανεβεί σε παγκάκι, πλησιάζετε επικίνδυνα προς αυτό»
Οι τόνοι ανέβηκαν κατακόρυφα όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρενέβαινε συνεχώς όταν ο Γιώργος Φλωρίδης απαντούσε στον Νίκο Ανδρουλάκη
Γιώργος Φλωρίδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Αποθέωση για τη Μαρία Καρυστιανού, «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» το όνομα του κόμματος της - Live από τη Θεσσαλονίκη η παρουσίαση
Η μητέρα της Μάρθης, θύματος της τραγωδίας στα Τέμπη, κάνει την επίσημη είσοδό της στην πολιτική σκηνή με εκδήλωση στο κατάμεστο «Ολύμπιον»
Παρουσίαση του νέου πολιτικού φορέα από την Μαρία Καρυστιανού, σε εκδήλωση στο «Ολύμπιον» στην Θεσσαλονίκη, (Πηγή φωτογραφίας: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ 51