Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Παύλος Γερουλάνος: Τις 120.000 προβολές ξεπέρασε το προεκλογικό σποτ «Καλημέρα»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έξι υποψήφιοι κατέρχονται στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ διεκδικώντας την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής. Οι κάλπες ανοίγουν στις 7 το πρωί της Κυριακής (05.11.20211) και κλείνουν στις 7 το απόγευμα. 

Το προεκλογικό σποτ «Καλημέρα! – ένα σποτ για αυτά που μας ενώνουν», που ανέβασε την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου, ο εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος, στα social media, έχει ήδη ξεπεράσει τις 120.000 προβολές στο  facebook.

«Έχει αγαπηθεί από ψηφοφόρους όλων των υποψηφίων. Αυτός ήταν και ο στόχος άλλωστε, να δώσει έναν κινηματικό χαρακτήρα, να μιλήσει για όλα όσα ενώνουν και να ενισχύσει τη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές στις 5 και 12 Δεκεμβρίου.

«Θέλαμε με αυτό το σποτ, αυτή η μελωδία να φτάσει παντού, σε κάθε σημείο της Ελλάδας, σε κάθε κινητό και laptop και να γίνει συμμετοχή, να γίνει κίνημα, να γίνει ψήφος, να γίνει Αλλαγή. Και πιστεύω τα καταφέρνουμε», αναφέρει ο Παύλος Γερουλάνος.

Ο Παύλος Γερουλάνος «έχει εμφατικά υποστηρίξει ότι η ευρεία συμμετοχή στις εκλογές έχει τη δύναμη να φέρει τη μεγάλη πολιτική αλλαγή και για αυτόν τον λόγο έκανε προσπάθειες να εφαρμοστεί η δυνατότητα ηλεκτρονικής ψήφου τόσο για τους πολίτες που ψηφίζουν στην Ελλάδα όσο και για τους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛ.Α.Σ. ανοίγει στεγαστικό μέτωπο με την κυβέρνηση για την «μαύρη τρύπα» των 14.000 σπιτιών
Μόλις 9.000 Βεβαιώσεις Επιλεξιμότητας λίγο πριν κλείσει η πλατφόρμα - Για «χάσμα» ανάμεσα στις εξαγγελίες και στο πραγματικό αποτέλεσμα μιλά η αντιπολίτευση, ζητώντας παράταση και πλήρη δημοσιοποίηση των στοιχείων
Ακίνητα
Η Τουρκία προκαλεί ξανά: Επαναφέρει τα περί «γκρίζων ζωνών» στο Αιγαίο με αφορμή τα ελληνικά πάρκα ΑΠΕ
Η Αγκυρα υποστηρίζει ότι οι αποφάσεις της Αθήνας δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα για την ίδια - Η αναφορά Κετσελί σε «γεωγραφικούς σχηματισμούς» των οποίων η κυριαρχία, κατά την γείτονα, δεν έχει μεταβιβαστεί στη χώρα μας
Αιγαίο 90
Αντώνης Σαμαράς για Γιώργο Λουλουδάκη: «Άνθρωπος ακέραιος, κάτι παραπάνω από συνεργάτης» – «Αντίο, αδελφέ»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε ένα από τα παλαιότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «γνήσιο, αυθεντικό και ακαταπόνητο αγωνιστή της Παράταξης»
Αντώνης Σαμαράς