Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Παύλος Γερουλάνος: Τις 120.000 προβολές ξεπέρασε το προεκλογικό σποτ «Καλημέρα»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έξι υποψήφιοι κατέρχονται στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ διεκδικώντας την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής. Οι κάλπες ανοίγουν στις 7 το πρωί της Κυριακής (05.11.20211) και κλείνουν στις 7 το απόγευμα. 

Το προεκλογικό σποτ «Καλημέρα! – ένα σποτ για αυτά που μας ενώνουν», που ανέβασε την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου, ο εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος, στα social media, έχει ήδη ξεπεράσει τις 120.000 προβολές στο  facebook.

«Έχει αγαπηθεί από ψηφοφόρους όλων των υποψηφίων. Αυτός ήταν και ο στόχος άλλωστε, να δώσει έναν κινηματικό χαρακτήρα, να μιλήσει για όλα όσα ενώνουν και να ενισχύσει τη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές στις 5 και 12 Δεκεμβρίου.

«Θέλαμε με αυτό το σποτ, αυτή η μελωδία να φτάσει παντού, σε κάθε σημείο της Ελλάδας, σε κάθε κινητό και laptop και να γίνει συμμετοχή, να γίνει κίνημα, να γίνει ψήφος, να γίνει Αλλαγή. Και πιστεύω τα καταφέρνουμε», αναφέρει ο Παύλος Γερουλάνος.

Ο Παύλος Γερουλάνος «έχει εμφατικά υποστηρίξει ότι η ευρεία συμμετοχή στις εκλογές έχει τη δύναμη να φέρει τη μεγάλη πολιτική αλλαγή και για αυτόν τον λόγο έκανε προσπάθειες να εφαρμοστεί η δυνατότητα ηλεκτρονικής ψήφου τόσο για τους πολίτες που ψηφίζουν στην Ελλάδα όσο και για τους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Προεκλογικό μήνυμα Μαρινάκη από Θεσσαλονίκη: «Για να κερδίσεις, παίζει ρόλο και το όραμα που δίνεις για τα επόμενα χρόνια»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έθεσε στο επίκεντρο το κυβερνητικό έργο - Η απάντηση στην αντιπολίτευση για τη συγκέντρωση Κασιδιάρη στον ίδιο χώρο με την εκδήλωση της ΝΔ
Παύλος Μαρινάκης
«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου: «Είσαι η καλύτερη φίλη του Κασιδιάρη» – «Χυδαιολογείς, είσαι θαυμαστής των ναζί»
Σφοδρή αντιπαράθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς, με αφορμή τη συγκέντρωση υποστηρικτών του καταδικασμένου πρώην στελέχους της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Νέες απειλές Ερντογάν μετά την ομιλία Μητσοτάκη στον ΟΗΕ: «Θα εξουδετερώσουμε όσους στέκονται εμπόδιο στους στόχους μας»
Σκληρή ρητορική στον απόηχο της καταγγελίας του Έλληνα πρωθυπουργού για το τουρκολιβυκό μνημόνιο, το οποίο χαρακτήρισε παράνομο - «Η γεωγραφία δεν μπορεί να ξαναγραφτεί»
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία
10
Μαρία Καρυστιανού για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το άδειο δωμάτιο
«Όπως στην Τέμπη, έτσι και παντού, η απαίτηση για απόδοση πραγματικών, ποινικών και πολιτικών ευθυνών είναι μη διαπραγματευτική», το μήνυμα της προέδρου της Ελπίδας για τη Δημοκρατία
Μαρία Καρυστιανού