Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πλατιά χαμόγελα από την προσέλευση στις κάλπες – Πάνω από 100.000 και στο βάθος «παράταση»

Σε πλήρη εξέλιξη οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ με τη, μέχρι στιγμής, συμμετοχή να κρίνεται από τη Χαριλάου Τρικούπη ως πολύ ικανοποιητική. Έως αυτή την ώρα (17:00) οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι έχει υπερβεί τις 100.000. Δεν αποκλείεται παράταση της διαδικασίας.

Στο στρατηγείο της Χαριλάου Τρικούπη εκφράζεται ικανοποίηση από την προσέλευση στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Σε αρκετά εκλογικά κέντρα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη. Μάλιστα, υπήρξαν αναφορές για εξάντληση ψηφοδελτίων και μεταφορά επιπλέον πακέτων.

Η συνολική συμμετοχή έως τις 17:00 το απόγευμα υπολογίζεται πάνω από 100.000, δεδομένου ότι στα 123 εκλογικά κέντρα από τα 600, έχουν ψηφίσει 45.000 μέλη.

Click4more: Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Ανδρουλάκης: Γιορτή αναγέννησης και εκ νέου ψήφος εμπιστοσύνης

Εκτιμάται μάλιστα ότι, πανελλαδικά μέχρι το βράδυ, θα ψηφίσουν περισσότερα από 120.000 μέλη του κινήματος.

Υπενθυμίζεται ότι επιλέγουν το νέο όνομα του ΚΙΝΑΛ και εκλέγουν τους αντιπροσώπους τους στο Συνέδριο και τις ηγεσίες των οργανώσεων πανελλαδικά.

Πάντως, αν συνεχίσουν οι ίδιοι ρυθμοί, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι κάλπες να παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να ψηφίσει και ο τελευταίος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Οι προσδοκίες της κυβέρνησης από τη συνάντηση με τους «σκληρούς» των μπλόκων – Οι απαράβατοι όροι και το μήνυμα
Η νέα συνάντηση Μητσοτάκη – αγροτών «κλείδωσε» μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις, κι ενώ η κυβέρνηση έχει κάνει απολύτως σαφές, ότι δεν πρέπει να περιμένουν επιπλέον μέτρα πέραν αυτών που έχουν ήδη ανακοινωθεί
τρακτέρ
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ζήτησε μόνη της την άρση της ασυλίας της από την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα
«Στη χώρα καταγωγής μου, την Ελλάδα, έχει κατατεθεί αγωγή εναντίον μου από πολιτικούς αντιπάλους. Είμαι απολύτως βέβαιη ότι οποιαδήποτε αμερόληπτη δικαστική εξέταση θα αποδείξει αδιαμφισβήτητα την αθωότητά μου»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ