Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πλατιά χαμόγελα από την προσέλευση στις κάλπες – Πάνω από 100.000 και στο βάθος «παράταση»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε πλήρη εξέλιξη οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ με τη, μέχρι στιγμής, συμμετοχή να κρίνεται από τη Χαριλάου Τρικούπη ως πολύ ικανοποιητική. Έως αυτή την ώρα (17:00) οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι έχει υπερβεί τις 100.000. Δεν αποκλείεται παράταση της διαδικασίας.

Στο στρατηγείο της Χαριλάου Τρικούπη εκφράζεται ικανοποίηση από την προσέλευση στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Σε αρκετά εκλογικά κέντρα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη. Μάλιστα, υπήρξαν αναφορές για εξάντληση ψηφοδελτίων και μεταφορά επιπλέον πακέτων.

Η συνολική συμμετοχή έως τις 17:00 το απόγευμα υπολογίζεται πάνω από 100.000, δεδομένου ότι στα 123 εκλογικά κέντρα από τα 600, έχουν ψηφίσει 45.000 μέλη.

Click4more: Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Ανδρουλάκης: Γιορτή αναγέννησης και εκ νέου ψήφος εμπιστοσύνης

Εκτιμάται μάλιστα ότι, πανελλαδικά μέχρι το βράδυ, θα ψηφίσουν περισσότερα από 120.000 μέλη του κινήματος.

Υπενθυμίζεται ότι επιλέγουν το νέο όνομα του ΚΙΝΑΛ και εκλέγουν τους αντιπροσώπους τους στο Συνέδριο και τις ηγεσίες των οργανώσεων πανελλαδικά.

Πάντως, αν συνεχίσουν οι ίδιοι ρυθμοί, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι κάλπες να παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να ψηφίσει και ο τελευταίος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου: Πρόεδρος ο Παναγιώτης Λυμπερόπουλος και Εισαγγελέας ο Ευάγγελος Μπακέλας
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και οι δύο ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί είχαν επιλεγεί πρώτοι στην κάλπη του Αρείου Πάγου, κατά την εσωτερική ψηφοφορία μεταξύ δικαστών και εισαγγελέων
Στιγμιότυπο από τον Άρειο Πάγο κατά την διάρκεια της συνεδρίασης στο ακροατήριο του Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, στο Α1 Τμήμα, για την ανακήρυξη των συνδυασμών και των υποψήφιων για τις εκλογές, Τρίτη 2 Μαΐου 2023. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)
Μήνυμα Φάμελλου σε Τσίπρα και εσωκομματικoύς αμφισβητίες: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν «κατεβάζει ρολά»
Ο πρόεδρος του κόμματος υπερασπίστηκε τη γραμμή της προοδευτικής σύγκλισης, αλλά άφησε αιχμές για την ΕΛΑΣ και τη μειοψηφία, ανακοινώνοντας συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 11 Ιουλίου
Σωκράτης Φάμελλος
Μητσοτάκης: Αναμένεται και άλλη πτώση στην τιμή της βενζίνης – Για Τσίπρα: Να απαντάτε σε αυτούς που έκλεισαν τις τράπεζες
Νέος γύρος αγροτικών επιδοτήσεων το φθινόπωρο - Τα προβλήματα δεν κάνουν διακοπές και οφείλουμε να συνεχίσουμε την αντιπαράθεση μαζί τους, είπε στους υπουργούς του
υπουργικό συμβούλιο 64