Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Θέμα ωρών να ανακοινώσει ο Γιώργος Παπανδρέου την υποψηφιότητα του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου για την υποψηφιότητα του στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να ανακοινώσει από το γραφείο του, στο Ιδρυμα Παπανδρέου,  την απόφαση του να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής στις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί, για να είναι κάποιος υποψήφιος θα πρέπει να συλλέξει 5.000 υπογραφές μελών ή το 15% των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Ο Γιώργος Παπανδρέου επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη, όπου παρακολούθησε συναυλία προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη, αλλά είχε και συνάντηση με το δήμαρχο της Πόλης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκοπήσεις MRB και Marc: Από 11,6 έως 15 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ – «Βουτιά» για Καρυστιανού, τι καταγράφεται για ένα ενδεχόμενο κόμμα Σαμαρά
Αρνητικό το ισοζύγιο για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη, Τσίπρα και Ανδρουλάκη - Το 53,7% θεωρεί ότι τα μέτρα της ΔΕΘ είναι λιγότερα από όσα επιτρέπουν οι δυνατότητες της οικονομίας
Τσίπρας, Καρυστιανού, Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης
Μητσοτάκης στα εγκαίνια του Ellinikon Sports Park: «Το Ελληνικό παίρνει ήδη νέα μορφή» – Το μήνυμα για τις μεγάλες αναπλάσεις σε Τατόι και ΔΕΘ
«Δεν δημιουργείται μια περίκλειστη πόλη για λίγους, αλλά ένας φιλόξενος προορισμός για όλους», τόνισε ο πρωθυπουργός – «Η άσκηση είναι το καλύτερο αντίδοτο στις οθόνες»
Μητσοτάκης, Ελληνικό
Νίκη Κεραμέως: «Δεν υπάρχει καμία περικοπή στο επίδομα ανεργίας» – «Νέο πρόγραμμα επιδότησης στο 90% του μισθού και των εισφορών για 1 χρόνο»
Για το φημολογούμενο κόμμα Σαμαρά, η Νίκη Κεραμέως εξέφρασε την εκτίμησή της ότι τελικά ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα το κάνει
Η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως