Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Θέμα ωρών να ανακοινώσει ο Γιώργος Παπανδρέου την υποψηφιότητα του

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου για την υποψηφιότητα του στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να ανακοινώσει από το γραφείο του, στο Ιδρυμα Παπανδρέου,  την απόφαση του να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής στις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί, για να είναι κάποιος υποψήφιος θα πρέπει να συλλέξει 5.000 υπογραφές μελών ή το 15% των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Ο Γιώργος Παπανδρέου επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη, όπου παρακολούθησε συναυλία προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη, αλλά είχε και συνάντηση με το δήμαρχο της Πόλης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
6
«Πονοκέφαλος» στο στρατόπεδο Τσίπρα για το κόμμα Καρυστιανού – Πώς επηρεάζονται οι εκλογικές δεξαμενές του πρώην πρωθυπουργού
Παρά την έντονη δημοσιότητα που συνοδεύει τις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα, τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δεν επιβεβαιώνουν τη δυναμική που προσδοκούσε
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας 17