Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τι ισχύει στα εκλογικά κέντρα μετά τις 20.00

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τι ισχύει στα εκλογικά κέντρα μετά τις 20.00
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Η ικανοποίηση περισσεύει στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ, αφού το ενδιαφέρον των πολιτών για τις εκλογές του κόμματος, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Μάλιστα, σε κάποια εκλογικά κέντρα η κοσμοσυρροή είναι τέτοια, που αποφασίστηκε να δοθεί σιωπηρή παράταση και μετά τις 20.00 το βράδυ.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, αυτή η παράταση, αφορά αυστηρά τα εκλογικά κέντρα που παρατηρείται μεγάλη προσέλευση πολιτών για να ψηφίσουν.

Έτσι, ναι μεν δεν υπάρχει απόφαση για παράταση του χρόνου κατά τον οποίον οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να ψηφίζουν, ωστόσο σε εκλογικά κέντρα όπου υπάρχει μεγάλη κοσμοσυρροή, οι ψηφοφόροι που έφτασαν στα εκλογικά κέντρα πριν τις 20:00 μπορούν να ψηφίσουν κανονικά και μετά το πέρας του χρονικού ορίου.

Στο μεταξύ, στους 263.000 υπολογίζονται οι ψηφοφόροι που είχαν ψηφίσει ήδη μέχρι και λίγο μετά τις επτά το απόγευμα. Οι εκτιμήσεις των επιτελείων την ίδια ώρα είναι πως οι ψήφοι θα μπορούσαν να ξεπεράσουν τις 270 χιλιάδες αγγίζοντας ακόμη και τις 280 χιλιάδες.

Σημειώνεται πως τα ποσοστά προσέλευσης έχουν ξεπεράσει κατά πολύ και τη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του 2017, όπου είχαν ψηφίσει 212.000 πολίτες.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις