Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τον Γιώργο Παπανδρέου στηρίζει για Πρόεδρο ο Βασίλης Κεγκέρογλου

Κεγκέρογλου

Την υποστήριξή του στον Γιώργο Παπανδρέου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ εκφράζει ο γραμματέας της Κ.Ο. του κόμματος, Βασίλης Κεγκέρογλου με γραπτή δήλωσή του.

«Όλοι οι υποψήφιοι είναι καλοί, με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ο καθένας, όμως στηρίζω Γιώργο Α. Παπανδρέου που πιστεύω ότι μπορεί να οδηγήσει με σιγουριά στην καλύτερη προοπτική για την Παράταξη, την κοινωνία και την Πατρίδα μας», αναφέρει και σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «είναι ώρα ευθύνης για όλους μας».

Ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ εξηγεί την απόφασή του αναφέροντας στη δήλωσή του – μεταξύ άλλων – πως ο Γιώργος Παπανδρέου «τιμά και εγγυάται την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για το Κίνημα Αλλαγής με Ενότητα, Αυτόνομη πορεία και Σοσιαλδημοκρατική προοδευτική ταυτότητα, μπορεί να σπάσει το δίπολο της πόλωσης, του διχασμού και της αδράνειας ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που ζημιώνει τη Χώρα και τους πολίτες και μπορεί να κάνει ξανά την παράταξη μεγάλη και πρωταγωνιστή των εξελίξεων για την Ελλάδα και τους Έλληνες».

Ο κ. Κεγκέρογλου υποστηρίζει ακόμη ότι η διαδικασία εκλογής προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, η κινητικότητα και των έξι υποψηφίων, «αλλά ιδιαίτερα αυτή του Γιώργου Παπανδρέου που με την αποδοχή του ενεργοποιεί και κινητοποιεί επιπλέον πολίτες που είτε στήριξαν και στηρίζουν την Παράταξη είτε είχαν αδρανοποιηθεί, απογοητευτεί και πικραθεί, δημιουργεί τις προϋποθέσεις να γίνει ξανά μεγάλη η Δημοκρατική Παράταξη» και τονίζει: «Η Κοινωνία και η Πατρίδα το έχουν ανάγκη».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις