Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Χάρης Καστανίδης: «Όλες οι μεγάλες τομές μετά την πτώση της δικτατορίας οφείλονταν στο ΠΑΣΟΚ»

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Χάρης Καστανίδης: «Όλες οι μεγάλες τομές μετά την πτώση της δικτατορίας οφείλονταν στο ΠΑΣΟΚ»

Περιοδεία στη Λάρισα πραγματοποιεί ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ Χάρης Καστανίδης όπου μίλησε σε πολιτικό ακροατήριο ενόψει της εσωκομματικής διαδικασίας της 5ης Δεκεμβρίου.

«Δεν είναι δυνατόν ο σκληρός πυρήνας του κράτους με κοινωνικές ομάδες όπως τα σώματα ασφαλείας, οι ένοπλες δυνάμεις και η εκκλησία να έχουν χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού από άλλες κατηγορίες των Ελλήνων, άρα θα πρέπει να υπάρξει ειδική πρόνοια από το κράτος γιατί είναι αντιφατικό άλλους να τους στέλνεις μέχρι και σε αναστολή και για άλλους να μην έχεις κανένα μέτρο», ανέφερε ο Χάρης Καστανίδης.  

Παράλληλα, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας, σημειώνοντας πως «πρέπει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να διδαχτεί από το παράδειγμα της Πορτογαλίας και να αφήσουν επιμέρους υπουργοί και επιδημιολόγοι μία ακατάσχετη πολυλογία που πολλές φορές δημιουργεί σύγχυση να θέσουν σε έναν την εκστρατεία εμβολιασμού και επικοινωνίας».

Για την εσωκομματική διαδικασία των εκλογών αλλά και τους υπόλοιπους υποψήφιους είπε ότι προσπαθούν όλοι να βοηθήσουν την παράταξη να ανοίξει τις φτερούγες της, ενώ απηύθυνε πρόσκληση για να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές.

Τέλος, ο κ. Καστανίδης αναφέρθηκε στις νομοθετικές αλλά και σε άλλες πολιτικές πρωτοβουλίες που πήρε το ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια. «Έχει αποδειχθεί ιστορία πως η χώρα προόδευσε πάντοτε όταν στο τιμόνι της διακυβέρνησης βρισκόταν η δημοκρατική παράταξη. Όλες οι μεγάλες τομές άλλωστε μετά την πτώση της δικτατορίας οφείλονταν στο ΠΑΣΟΚ» τόνισε.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις