Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Χρηστίδης: Δεν θα γίνουμε πατερίτσα κανενός

Την οποιαδήποτε συζήτηση για συνεργασία με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ απορρίπτει ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας. 

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, σημείωσε ότι «προσωπικά είμαι εδώ για να βάλω στην ατζέντα θέματα που αφορούν τον πολίτη» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε ζητήματα που αφορούν τη δημοκρατία, τη συμμετοχή, την προστασία και την ενίσχυση των θεσμών, του περιβάλλοντος αλλά και των ανισοτήτων.

Σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες του ΚΙΝΑΛ με άλλα κόμματα, ανέφερε ότι «εμάς δεν μας αφορά να γίνουμε πατερίτσα κανενός» και υπενθύμισε πως η συζήτηση αυτή έχει τελειώσει από το συνέδριο του 2019 όπου ψηφίστηκε η αυτόνομη πορεία της παράταξης. Η θέση του κ. Χρηστίδη είναι πως μόνο ο πρωταγωνιστικός ρόλος του κινήματος θα μπορούσε να αλλάξει τις συνθήκες.

«Πρέπει να ανακτήσουμε το ‘’Κάπα’’, είμαστε ‘’ΠΑΣΟ’’, πρέπει να γίνουμε Κίνημα ξανά», σημείωσε ο κ. Χρηστίδης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Νίκος Ανδρουλάκης με τις γυναίκες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο μνημείο της Κυριακής Γρίβα: Έχουμε να κάνουμε πολλά για τη βία κατά των γυναίκων
«Έχουμε να κάνουμε πολλά και πρέπει να τα κάνουμε τώρα για να αντιμετωπίσουμε αυτή την πληγή, που υπάρχει και στην ελληνική κοινωνία»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο μνημείο της Κυριακής Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους
Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα 10,6 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ – 6 στους 10 αναποφάσιστους θα επιλέξουν κόμμα λίγες μέρες πριν τις εκλογές
Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 10,6 μονάδες του ΠΑΣΟΚ και στην εκτίμηση ψήφου η διαφορά αυξάνεται στις 14 μονάδες. Το 35,7% δηλώνει ότι δεν εμπιστεύεται κανέναν πολιτικό αρχηγό για τη διακυβέρνηση της χώρας
Ψήφος 5