Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Εκλογές ΝΔ – Κ. Μητσοτάκης: Τα γραφεία θα φύγουν από τη Λ. Συγγρού – Έχω περισσότερα ένσημα από τον Μεϊμαράκη

Εκλογές ΝΔ – Κ. Μητσοτάκης: Τα γραφεία θα φύγουν από τη Λ. Συγγρού – Έχω περισσότερα ένσημα από τον Μεϊμαράκη

Σαφείς αιχμές για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Γεράσιμο Γιακουμάτο άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon.

“Δεν δέχομαι από κανέναν να με αποκαλεί ελιτ. Εάν δει κάποιος τα αποτελέσματα των εκλογών, φαίνεται ποιος έχει πάρει τους περισσότερους σταυρούς… Έχω περισσότερα ένσημα από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Έχω δουλέψει σε σημαντικές εταιρείες διεθνείς και ελληνικές τράπεζες”, είπε χαρακτηριστικά.  

Δύο ημέρες πριν από τον β’ γύρο των εκλογών για πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο υποψήφιος Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται αισιόδοξος για τη νίκη του, την ερχόμενη Κυριακή, και δηλώνει πως “αν κερδίσω τις εκλογές, τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας θα φύγουν από τη Λεωφόρο Συγγρού και θα πάνε σε μια λαϊκή περιοχή. Δεν θέλουμε πολυτέλειες, μπορούμε να δουλεύουμε κι από το σπίτι”. 

Μεταξύ άλλων, τόνισε: “Αν κερδισω 55% – 45%, έχω υποχρέωση να συνθέσω την επόμενη μέρα και να λάβω υπ’ όψιν μου το αποτέλεσμα. Ο κ. Μεϊμαράκης θα είναι σοβαρός συνομιλητής”.

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε ότι “ο ΕΝΦΙΑ είχε μεγάλο πολιτικό κόστος για τη ΝΔ”, ενώ ξεκαθάρισε πως “οι απολύσεις των καθαριστριών ήτα απόφαση του υπουργείου Οικονομικών”.

Ερωτηθείς, αν θα δεχόταν οικουμενική κυβέρνηση, είπε: “Δεν με ενδιαφέρει να συγκυβερνήσω με τον κ. Τσίπρα. Με ενδιαφέρει να κερδίσω τον κύριο Τσίπρα. Δεν έχουμε τίποτα κοινό. Και σήμερα, πάλι διορισμούς συγγενών και φίλων… Φτιάχνουμε εταιρείες χωρίς κανένα νόημα για να βολεύουμε συγγενείς και φίλους“.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε