Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Εκλογές ΝΔ Live: Η καταμέτρηση άρχισε! Θρίλερ! Μητσοτάκης και Μεϊμαράκης μιλούν μέσω κύκλων για νίκη

Μεϊμαράκης ή Μητσοτάκης; Μητσοτάκης ή Μεϊμαράκης;
Μεϊμαράκης ή Μητσοτάκης; Μητσοτάκης ή Μεϊμαράκης;

– Σε εξέλιξη ο δεύτερος γύρος των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία
– Οι κάλπες έκλεισαν – Έχουν μείνει ανοικτές όπου χρειάζεται – Το περιβάλλον Μητσοτάκη ζήτησε παράταση μίας ώρας για τα εκλογικά κέντρα στα οποία υπάρχουν ουρές!
– Κυριάκος: Κερδίζουμε! – Κύκλοι Μεϊμαράκη στο newsit.gr: Χτύπημα κάτω από τη μέση! Τραγάκης: Ανυπόστατα όσα ακούγονται
– Με χειροκροτήματα, selfie και ως συνήθως χωρίς δηλώσεις ψήφισε στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Καραμανλής
– Πότε θα υπάρξει η πρώτη ασφαλής εικόνα για τα πρώτα αποτελέσματα
– Το μεσημέρι αντιεξουσιαστές τα… έσπασαν σε εκλογικό κέντρο στη Νέα Φιλαδέλφεια
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Ώρα νέου αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία. Από το πρωί της Κυριακής και συγκεκριμένα στις 07:00, οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ έχουν ανοίξει, με τους περίπου 404.000 ψηφοφόρους που ψήφισαν την πρώτη Κυριακή, να μπορούν να προσέλθουν στα εκλογικά κέντρα μέχρι τις 19:00 το βράδυ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν ήδη ψηφίσει και πλέον περιμένουν τα αποτελέσματα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η πρώτη ασφαλής εικόνα για το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα υπάρχει περίπου στις 23:00 το βράδυ.

Δικαίωμα ψήφου έχουν οι 404.000 πολίτες που ψήφισαν και την πρώτη Κυριακή. Όσοι ψηφίσουν θα πρέπει να προσέλθουν στα ίδια εκλογικά κέντρα με την πρώτη φορά. Συνολικά θα στηθούν 1.290 κάλπες σε 883 εκλογικά τμήματα. Όποιος θέλει να ψηφίσει, πρέπει να έχει μαζί του ταυτότητα ή διαβατήριο. Θα πάρουν στα χέρια τους τρία ψηφοδέλτια: ένα για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ένα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη κι ένα λευκό.

Εκλογικά κέντρα ΝΔ: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Βρείτε στο επίσημο site της Νέας Δημοκρατίας τις πληροφορίες που χρειάζεστε

Αυτή τη φορά, οι ψηφοφόροι θα πρέπει να αναζητήσουν το που ψηφίζουν με βάση το αρχικό του επιθέτου τους, ενώ δεν θα πληρώσουν τα 3 ευρώ της συμμετοχής ούτε και θα συμπληρώσουν την ειδική φόρμα. Ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης, δηλώνει αισιόδοξος πως είναι πιθανό το τελικό αποτέλεσμα να έχει βγει στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής. Επίσης, η διασταύρωση των στοιχείων δεν θα γίνει μόνο με φαξ αλλά και με e-mail.

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε