Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Εκλογές ΝΔ – Μειμαράκης: Αν ηττηθώ θα παραμείνω απλός στρατιώτης

Εκλογές ΝΔ – Μειμαράκης:  Αν ηττηθώ θα παραμείνω απλός στρατιώτης

Είναι τιμή μου που συνομιλώ με τον Καραμανλή, ο Τσίπρας να πάρει πίσω τον χαρακτηρισμό ”υπόδικος” για να τον συναντήσω, καμία συναίνεση στις συντάξεις και στο Ασφαλιστικό Κατρούγκαλου, δηλώνει ο Β. Μειμαράκης ελάχιστα 24ωρα πριν τον καθοριστικό δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ.

”Η ΝΔ θα παραμείνει ενωμένη από την Δευτέρα, μετά τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, και εγώ θα παραμείνω απλός στρατιώτης σε περίπτωση που ηττηθώ” δήλωσε πριν από λίγο στον ΣΚΑΪ ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ χαρακτήρισε τιμή του να συνομιλεί με τους πρώην προέδρους της ΝΔ όπως τον Κώστα Καραμανλή, όμως ξεκαθάρισε πως δεν επηρεάζει τη δική του πορεία.

Ο Β. Μειμαράκης απέκλεισε το ενδεχόμενο διαγραφών στη ΝΔ εξαπολύοντας επίθεση στον τωρινό γραμματέα Ανδρέα Παπαμιμίκο. ”Διέλυσε το κόμμα. Μπορεί να έκανε για μια άλλη δουλειά, αλλά όχι για γραμματέας”.

Για το Ασφαλιστικό τόνισε πως η ΝΔ δεν συναινεί σε μέτρα υφεσιακά, καθώς η ίδια ως κυβέρνηση είχε αφήσει πίσω την ύφεση το 2014.

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο απάντησε στην ερώτηση εαν θα παραβρεθεί σε νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών στην περίπτωση που το ζητούσε ο Τσίπρας.
”Ο παλιός είναι αλλιώς. Αν σας πω τι θα κάνω, θα καθορίσω τι θα απόφαση θα πάρει εκείνος. Πρέπει να πάρει πίσω το χαρακτηρισμό υπόδικος για μένα και μετά θα δούμε αν θα πάω σε τετ-α-τετ με τον κύριο Τσίπρα”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε