Συμβαίνει τώρα:

Βρέθηκε ύποπτο χαρτοκιβώτιο στην Ομόνοια - Διακοπή της κυκλοφορίας στους γύρω δρόμους

Πολιτική

Εκλογές ΝΔ: Ψήφισε κι… έφυγε ο Αβραμόπουλος

Στο εκλογικό τμήμα της Κηφισιάς ψήφισε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος για τον νέο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Ο επίτροπος Μεταναστευτικής Πολιτικής απέφυγε τις... κακοτοπιές και δεν έκανε καμία δήλωση.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Περίπου στις 10:00 το πρωί της Κυριακής (10.01.2016) έφτασε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στο εκλογικό τμήμα της Κηφισιάς, στο 1ο Λύκειο Κηφισιάς, για να ψηφίσει στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας.

Φυσικά, πολλοί δημοσιογράφοι ήταν εκεί και περίμεναν μια δήλωση από τον πρώην αντιπρόεδρο του κόμματος. Αλλά εκείνος, ως… παλιός, προτίμησε να μη μιλήσει. “Ισχύουν τα ίδια με την προηγούμενη φορά” είπε και έφυγε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Διπλωματικό μπρα ντε φερ Ελλάδας – Τουρκίας στον ΟΗΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Άκυρο και ανυπόστατο» λέει η Αθήνα, «ισχύει από το 2019» απαντά η Άγκυρα
Ο πρέσβης Αχμέντ Γιλντίζ της Τουρκίας υποστήριξε ότι «το Συμβούλιο αυτό δεν είναι δικαστήριο οριοθέτησης θαλάσσιων ζωνών»
H Αγλαΐα Μπαλτά 65
Προεκλογικό μήνυμα Μαρινάκη από Θεσσαλονίκη: «Για να κερδίσεις, παίζει ρόλο και το όραμα που δίνεις για τα επόμενα χρόνια»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έθεσε στο επίκεντρο το κυβερνητικό έργο - Η απάντηση στην αντιπολίτευση για τη συγκέντρωση Κασιδιάρη στον ίδιο χώρο με την εκδήλωση της ΝΔ
Παύλος Μαρινάκης
«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου: «Είσαι η καλύτερη φίλη του Κασιδιάρη» – «Χυδαιολογείς, είσαι θαυμαστής των ναζί»
Σφοδρή αντιπαράθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς, με αφορμή τη συγκέντρωση υποστηρικτών του καταδικασμένου πρώην στελέχους της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 9