Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Εκλογές ΝΔ: Στο… παρά πέντε ψήφισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Εκλογές ΝΔ: Στο… παρά πέντε ψήφισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Μπορεί αρχικά να είχε ανακοινωθεί πως θα ψηφίσει στις 13:00 το μεσημέρι στο ΕΒΕΑ αλλά τελικά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επέλεξε να… ρίξει την ψήφο του λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες. Επέλεξε δε θα ψηφίσει στο Μετς.

Χαμογελαστός και χαλαρός, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έφτασε λίγο πριν από τις 20:00 στο εκλογικό κέντρο του Μετς όπου και ψήφισε. Δεν έκανε δήλωση αλλά μίλησε με ψηφοφόρους του κόμματος που βρίσκονταν εκεί για να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Νέα Δημοκρατία να είμαστε και θα πάμε μπροστά. Ζήτω η Νέα Δημοκρατία! #Meimarakis #V

Posted by Vagelis Meimarakis – Βαγγέλης Μεϊμαράκης on Sunday, 20 December 2015

Το μεσημέρι, όταν βρέθηκε στο ΕΒΕΑ, ο κ. Μεϊμαράκης μίλησε για γιορτή της Νέας Δημοκρατίας. «Το βράδυ δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Μεγάλος νικητής θα είναι η ΝΔ, η οποία με αισιοδοξία θα προχωρήσει για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και να γίνει κυρίαρχη δύναμη», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.

«Θα το δούμε», είπε επίσης ερωτηθείς αν θα χρειαστεί δεύτερος γύρος, και ευχαρίστησε τους νεοδημοκράτες που μετέχουν στην εκλογική διαδικασία, την ΚΕΦΕ και όσους προσφέρουν εθελοντικά. «Είμαστε όλοι χαρούμενοι που η ΝΔ ξεπέρασε την τεχνική αστοχία που υπήρχε», συμπλήρωσε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε