Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκλογές: “Πυροβολεί” ξανά τον Τσίπρα ο Γλέζος! “Η κυβέρνηση κατήργησε τη Δημοκρατία”

ΦΩΤΟ - ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ - ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Μανώλης Γλέζος εναντίον της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα, ενώ αφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσχωρήσει στην “Λαϊκή Ενότητα” του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

“Στον ΣΥΡΙΖΑ έγινε κατάργηση της Δημοκρατίας”.
“Η κυβέρνηση υποτάχθηκε στους δανειστές”.
“Δεν θα τους χαρίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ”.
“Ούτε έδωσε την εξουσία στον λαό, ούτε έδωσε δουλειά στον κόσμο”.

Μερικές μόνο από τις ατάκες του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος μίλησε τηλεφωνικά στην τηλεοτπική εκπομπή πρωινό mega.

Στην συγκεκριμένη συνέντευξη, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση τόσο στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όσο και στον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, με αφορμή την υπογραφή του μνημονίου Νο3.

Ο Μανώλης Γλέζος διαφώνησε ριζικά στο ότι η άνοδος στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ οφείλεται αποκλειστικά στον πρωθυπουργό, ενώ τόνισε πως όλες οι δυνάμεις που συμμετείχαν στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν η αιτία που ήρθε τελικά στην εξουσία.

Προς… Λαϊκή Ενότητα

Όσον αφορά στο πολιτικό του μέλλον, ο Μανώλης Γλέζος άφησε έμμεσα να εννοηθεί ότι θα συμμετάσχει στη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Γλέζος: “Δεν υπήρξε απλώς έλειμμα Δημοκρατίας. Υπήρξε κατάργηση της Δημοκρατίας από την κυβέρνηση”

“Όλα τα θέματα είναι ανοικτά. Τα με ποιον θα συμπορευτούν τα μέλη που ίδρυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ θα εξαρτηθεί από τους στόχους που θα τεθούν. Αν συμφωνήσουμε σε κοινούς στόχους δεν υπάρχει θέμα. Ποτέ δεν είμαι κλειστός σε τίποτα”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς σχετικά με το αν αυτό μπορεί να εκληφθεί ως “ναι”, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: “Ούτε ως ναι ούτε ως όχι. Ολα είναι ανοικτά. Αναμονή”.

Στην συνέχεια, ο Μανώλης Γλέζος ρωτήθηκε αν εξακολουθεί να εκτιμά τον πρωθυπουργό και απάντησε πως εξακολουθεί να αγαπά και τον Αλέξη και όλους τους αγωνιστές, ενώ όταν έγινε από τους δημοσιογράφους η επισήμανση πως δεν θα είναι εύκολο να ταχθεί εναντίον, του ο Μ. Γλέζος απάντησε με νόημα: “Φίλος ο Πλάτων, φιλτάτη η αλήθεια. Αυτό τα λέει όλα”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε