Πολιτική

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ανδρουλάκη στηρίζει ο Γιάννης Μανιάτης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την στήριξή του στον Νίκο Ανδρουλάκη για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ εκφράζει ο Γιάννης Μανιάτης με μια ανάρτησή του στα social media. 

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης αναφέρεται και στους δυο υποψηφίους αλλά εκφράζει καθαρά την στήριξή του στον Νίκο Ανδρουλάκη. 

Αναφέρει μεταξύ άλλων: «Στις περασμένες ευρωεκλογές είδαμε ξανά το πράσινο στον εκλογικό χάρτη. Απομένουν ακόμα πάρα πολλά να γίνουν και την επόμενη ημέρα πολλά θα πρέπει να αλλάξουν, είμαι όμως σίγουρος ότι με τη βοήθεια όλων μας και ιδιαίτερα όλων των υποψήφιων Προέδρων,το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εθνικές εκλογές θα σταθεί αντάξιο των ακόμη μεγαλύτερων προσδοκιών που έχουν πλέον οι πολίτες από εμάς. Πιστεύω ότι οφείλουμε να δώσουμε στον Νίκο Ανδρουλάκη την ευκαιρία να ολοκληρώσει την προσπάθεια».

Όλη η ανάρτηση: 

«Το ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησε τον πρώτο γύρο των εσωτερικών εκλογών του με τρόπο συντεταγμένο και σοβαρό, δημιουργώντας ένα αξιοζήλευτο παράδειγμα όχι μόνο για το ίδιο, αλλά και για όλο το πολιτικό σύστημα και τη δημοκρατία. Γι’ αυτή την επιτυχία, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους,γιατί κατάφεραν ο καθένας με τον τρόπο,τις εμπειρίες και τις τεκμηριωμένες προτάσεις του,να αναδείξουν το πολυσύνθετο ψηφιδωτό της παράταξης,που αποτελεί πλέον μια σημαντική προοδευτική πολιτική παρακαταθήκη. Οδεύοντας προς τον δεύτερο γύρο, θέλω να εκφράσω την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη μου προς τους δύο υποψήφιους που απέδειξαν ότι έχουν πολλά να προσφέρουν στο ΠΑΣΟΚ», αναφέρει.

Και συνεχίζει: «Με τον Νίκο Ανδρουλάκη με συνδέει βαθιά φιλία και δύσκολοι πολιτικοί αγώνες σε καιρούς σκληρούς, όταν ήμασταν απελπιστικά μόνοι στην προσπάθεια να σώσουμε τη χώρα. Με τον Χάρη Δούκα είμαστε συνάδελφοι και φίλοι εδώ και πολλά χρόνια και δουλεύουμε επιστημονικά μαζί με αφοσίωση στον κοινό σκοπό της πράσινης μετάβασης. Τα τελευταία χρόνια το ΠΑΣΟΚ επαναθεμελίωσε τη σχέση του με τους πολίτες. Στις περασμένες ευρωεκλογές είδαμε ξανά το πράσινο στον εκλογικό χάρτη. Απομένουν ακόμα πάρα πολλά να γίνουν και την επόμενη ημέρα πολλά θα πρέπει να αλλάξουν, είμαι όμως σίγουρος ότι με τη βοήθεια όλων μας και ιδιαίτερα όλων των υποψήφιων Προέδρων, το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εθνικές εκλογές θα σταθεί αντάξιο των ακόμη μεγαλύτερων προσδοκιών που έχουν πλέον οι πολίτες από εμάς. Πιστεύω ότι οφείλουμε να δώσουμε στον Νίκο Ανδρουλάκη την ευκαιρία να ολοκληρώσει την προσπάθεια».

Δείτε την ανάρτηση

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Οι 10+1 προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος – «Πραγματικές ευκαιρίες στους πολίτες»
Άσκησε κριτική στη κυβέρνηση, τονίζοντας ότι επιχειρεί να παρουσιάσει την πορεία της οικονομίας ως «success story» και επιλέγει συγκρίσεις που τη βολεύουν, φέρνοντας ως παράδειγμα το δημόσιο χρέος
Νίκος Ανδρουλάκης
Ρένα Δούρου: Ούτε βήμα πίσω για την Έλενα Ακρίτα – Μήνυμα στη ΝΔ για την αντιπροεδρία της Βουλής
Η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι η Κουμουνδούρου επιμένει στην υποψηφιότητα της Έλενας Ακρίτα, απαντώντας στις πληροφορίες περί καταψήφισής της από τη ΝΔ
Η Ρένα Δούρου και η Έλενα Ακρίτα 20
Κωνσταντοπούλου για Ακρίτα: «Θα την ψηφίσουμε για αντιπρόεδρο της Βουλής, μπορεί να υπηρετήσει επάξια και σαφώς καλύτερα από άλλους»
«Είναι εξάλλου τραγικό την ημέρα που διαπράττεται άλλη μια γυναικοκτονία, η ΝΔ να επιδιώκει να αφήσει το Προεδρείο της Βουλής χωρίς καμμία γυναίκα…» γράφει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Ζωή Κωνσταντοπούλου 41