Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: «Φαβορί η Έφη Αχτσιόγλου, αντίφαση ο Στέφανος Κασσελάκης», σύμφωνα με τον Ανδρέα Δρυμιώτη

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: «Φαβορί η Έφη Αχτσιόγλου, αντίφαση ο Στέφανος Κασσελάκης», σύμφωνα με τον Ανδρέα Δρυμιώτη

Φαβορί στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, για την προεδρία, είναι η Έφη Αχτσιόγλου, σύμφωνα με όσα είπε ο Ανδρέας Δρυμιώτης, ειδικός αναλυτής εκλογών και συγγραφέας, μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”, για τα αποτελέσματα της σχετικής δημοσκόπησης που διενήργησε η Metron Analysis.  Ο ίδιος χαρακτήρισε “πολύ μεγάλη αντίφαση” τον Στέφανο Κασσελάκη. 

«Τα ποσοστά του Τσακαλώτου και του Τζουμάκα είναι εξευτελιστικά. Στη προτίμηση για την προεδρία υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό που λέει πως “δεν έχει πρόβλημα”», είπε αρχικά ο Ανδρέας Δρυμιώτης εν όψει των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνέχισε: «Εγώ πιστεύω πολύ στην παράσταση νίκης και σε αυτήν προηγείται η Αχτσιόγλου. Ο Κασσελάκης αποτελεί μία πολύ μεγάλη αντίφαση. Στην πρώτη του δήλωση μίλησε για ‘’σκηνοθετημένο πρωθυπουργό‘’ ενώ από εκεί και πέρα όλη του η εμφάνιση είναι σκηνοθετημένη. Είναι σαν να βλέπουμε υποψήφιο πρόεδρο για την Αμερική. Αυτά κάποια στιγμή θα “χτυπήσουν” στον κόσμο. Εγώ ερμηνεύω τη προσκόλληση στον Κασσελάκη σαν την απελπισία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ που τον βλέπουν σαν μοναδική ελπίδα. Αλλά αυτό έχει πολλούς κινδύνους. Δεν είναι δυνατόν να είσαι πρόεδρος κόμματος και να είσαι εκτός Βουλής για 4 χρόνια».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις