Πολιτική

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Η Έφη Αχτσιόγλου ψήφισε στο Αιγάλεω

Η Έφη Αχτσιόγλου ψήφισε στο Αιγάλεω για τον 2ο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς διεκδικεί την προεδρία του κόμματος με αντίπαλο τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, ψήφισε στο εκλογικό τμήμα του Δημαρχείου Αιγάλεω εν μέσω χειροκροτημάτων από τους υποστηρικτές της, που βρέθηκαν εκεί για να τη στηρίξουν.

«Σήμερα δεκάδες χιλιάδες πολίτες, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, προσέρχονται στις κάλπες και στέλνουν ένα βασικό μήνυμα, ότι η προοδευτική παράταξη είναι εδώ και θα ασκεί αντιπολίτευση σε μια κυβέρνηση που νομίζει ότι μπορεί να κυβερνά με λευκή επιταγή», είπε στις δηλώσεις της η Έφη Αχτσιόγλου.

«Είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ για να ασκήσουμε ισχυρή δομική αντιπολίτευση, απέναντι σε πολιτικές που θέτουν την κοινωνία στο περιθώριο, που ασκούνται με αλαζονία. Είμαστε και θα είμαστε εδώ για να εκφράσουμε τις ανάγκες των πολιτών που ορθώς θεωρούν οτι δεν ζουν όπως τους αξίζει», πρόσθεσε η Έφη Αχτσιόγλου στις δηλώσεις της μετά την ψήφο της.

«Νομίζω ότι η μαζική συμμετοχή είναι για όλους μας ευθύνη και δέσμευση, για μένα σίγουρα είναι, ότι θα είμαστε εδώ για να εκφράζουμε τους ανθρώπους που επιδιώκουν μια διαφορετική πολιτική στον τόπο, να εκφράσουμε τις προσδοκίες τους και να τους δώσουμε ελπίδα και προοπτική. Είμαι αισιόδοξη, πιστεύω ότι σήμερα το βράδυ θα είμαστε όλοι πιο χαμογελαστοί στον ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ισχυρή δομική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της ΝΔ και επιστροφή της παράταξής μας σε κυβερνητική τροχιά», είναι το μήνυμα που εξέφρασε η Έφη Αχτσιόγλου ενώ στην ερώτηση «θα είστε όλοι μαζί αύριο;», απάντησε «αυτό είναι αυτονόητο».

Στο Δημαρχείο Αιγάλεω βρέθηκαν και ψήφισαν από νωρίς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζουν ανοιχτά την Έφη Αχτσιόγλου για την προεδρία, όπως ο Νάσος Ηλιόπουλος, η Θεανώ Φωτίου και ο Δημήτρης Βίτσας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια και από τον Κωνσταντίνο Τασούλα για την εκλογή του στην προεδρία του Eurogroup
«Πρόκειται για μια επιτυχία που αποτελεί αναγνώριση του κύρους της χώρας μας, καθώς και της αποτελεσματικότητας της οικονομικής πολιτικής» αναφέρει ο ΠτΔ
Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα με τον Κυριάκο Πιερρακάκη
Αλέξης Τσίπρας: Έχουν δίκιο οι αγρότες που εξεγείρονται – Έξι χρόνια τώρα δεν υπήρξε κανένας σχεδιασμός στήριξης,
«Το ενεργειακό κόστος αυξήθηκε κατά 40%, ενώ οι ενεργειακές κοινότητες που εμείς σχεδιάσαμε το 2018 για τους παραγωγούς άνοιξαν τελικά μόνο για χάρη των μεγάλων εταιρειών ενέργειας»
Αλέξης Τσίπρας
Καβγάς Κυρανάκη – Πελετίδη για τον σιδηρόδρομο στην Πάτρα: «Ο δήμαρχος κάνει σόου», «τι την περάσατε την πόλη;»
Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών επανέφερε παλαιότερο διάλογό του με τον δήμαρχο, υποστηρίζοντας ότι ο τελευταίος ζήτησε πλήρη υπογειοποίηση του έργου
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Χριστοδουλίδη για το Κυπριακό πριν τη συνάντηση με τον τουρκοκύπριο ηγέτη Ερχιουρμάν
Λευκωσία και Αθήνα παραμένουν σε απόλυτο συντονισμό, κινούμενες σταθερά προς τον κοινό στόχο που παραμένει αμετάβλητος: την επίλυση του Κυπριακού
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Χριστοδουλίδης