Πολιτική

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Η Έφη Αχτσιόγλου ψήφισε στο Αιγάλεω

Η Έφη Αχτσιόγλου ψήφισε στο Αιγάλεω για τον 2ο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς διεκδικεί την προεδρία του κόμματος με αντίπαλο τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, ψήφισε στο εκλογικό τμήμα του Δημαρχείου Αιγάλεω εν μέσω χειροκροτημάτων από τους υποστηρικτές της, που βρέθηκαν εκεί για να τη στηρίξουν.

«Σήμερα δεκάδες χιλιάδες πολίτες, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, προσέρχονται στις κάλπες και στέλνουν ένα βασικό μήνυμα, ότι η προοδευτική παράταξη είναι εδώ και θα ασκεί αντιπολίτευση σε μια κυβέρνηση που νομίζει ότι μπορεί να κυβερνά με λευκή επιταγή», είπε στις δηλώσεις της η Έφη Αχτσιόγλου.

«Είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ για να ασκήσουμε ισχυρή δομική αντιπολίτευση, απέναντι σε πολιτικές που θέτουν την κοινωνία στο περιθώριο, που ασκούνται με αλαζονία. Είμαστε και θα είμαστε εδώ για να εκφράσουμε τις ανάγκες των πολιτών που ορθώς θεωρούν οτι δεν ζουν όπως τους αξίζει», πρόσθεσε η Έφη Αχτσιόγλου στις δηλώσεις της μετά την ψήφο της.

«Νομίζω ότι η μαζική συμμετοχή είναι για όλους μας ευθύνη και δέσμευση, για μένα σίγουρα είναι, ότι θα είμαστε εδώ για να εκφράζουμε τους ανθρώπους που επιδιώκουν μια διαφορετική πολιτική στον τόπο, να εκφράσουμε τις προσδοκίες τους και να τους δώσουμε ελπίδα και προοπτική. Είμαι αισιόδοξη, πιστεύω ότι σήμερα το βράδυ θα είμαστε όλοι πιο χαμογελαστοί στον ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ισχυρή δομική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της ΝΔ και επιστροφή της παράταξής μας σε κυβερνητική τροχιά», είναι το μήνυμα που εξέφρασε η Έφη Αχτσιόγλου ενώ στην ερώτηση «θα είστε όλοι μαζί αύριο;», απάντησε «αυτό είναι αυτονόητο».

Στο Δημαρχείο Αιγάλεω βρέθηκαν και ψήφισαν από νωρίς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζουν ανοιχτά την Έφη Αχτσιόγλου για την προεδρία, όπως ο Νάσος Ηλιόπουλος, η Θεανώ Φωτίου και ο Δημήτρης Βίτσας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Εγκαινιάζεται το νέο Ελληνικό Ταμείο Καινοτομίας & Υποδομών – Στόχος οι επενδύσεις 1 δισ. σε τεχνολογία και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
To Ελληνικό Ταμείο Καινοτομίας & Υποδομών (HIIF) αποτελεί επενδυτικό βραχίονα του Υπερταμείου, με στόχο να προσελκύσει επενδύσεις
Κυριάκος Μητσοτάκης 4
Ο Ανδρέας Λοβέρδος προσχώρησε στη ΝΔ – «Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πατριωτικά, μεταρρυθμιστικά, φιλελεύθερα»
«Μακριά από ταμπέλες και δόγματα ενώνουμε τις προσπάθειές μας για μια καλύτερη ζωή των πολιτών και ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την προσχώρηση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ
Ανδρέας Λοβέρδος και Κυριάκος Μητσοτάκης 317
Η Νίκη απομακρύνει τον βουλευτή Νίκο Βρεττό από την εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – «Αν διαγραφώ, θα ανεξαρτητοποιηθώ»
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, αιτία για την παραπομπή του βουλευτή στην επιτροπή δεοντολογίας ήταν η απόφασή του να υποστηρίξει την πρόταση της ΝΔ για τη θέση του προέδρου της εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Βρεττός 1